Din oras

Boc a inaugurat gradina zoologica a Clujului. Vezi ce animale vor fi aduse

Inca o veste minunata pentru clujeni: avem gradina zoologica la Cluj, dupa ce 26 ani am tot asteptat-o!

Emil Boc e in campanie electorala si asta e bine pentru Cluj fiindca, zi de zi, Emil Boc isi inaugureaza din nou promisiunile facute in ultimii 12 ani. Ieri, Emil Boc a inaugurat metroul clujean, 7,5 kilometri de pasaj ce vor face legatura intre Polus si Aeroport, apoi la amiaza a inaugurat Somesul navigabil, cu pontoane, yachturi si plute pe conducte, iar spre seara, domnul primar a inaugurat telegondola ce face legatura dintre Cetatuie si magazinul 7 Icre din cartierul Gheorgheni.

In aceasta dimineata, domnul primar a inaugurat prima gradina zoologica a Clujului, amplasata exact pe terenul viran de la langa Baile Someseni, bai pe care le va inaugura sambata.

Primul animal adus in gradina zoologica este chiar maimuta Nelson, care a fost mutata de langa Somes pe noua locatie din Baile Someseni.

La inaugurare a participat rectorul UBB, Ioan Aurel Pop, poetul Ion Muresan, sefa Uniunii Scriitorilor Cluj, doamna Irina Petras si actorul Florin Piersic.

In alocutiunea de deschidere, excelenta sa, domnul Emil Boc a declarat:

Sunt foarte mandru ca avem gradina zoologica incepand de azi la Cluj. Pe langa maimuta Nelson, astazi vom popula unitatea cu mai multe animale, printre care giboni islandezi, girafe libaneze, pornitorinci si tigri balcanici. Balena va sosi maine, ma tin de promisiune, dar, datorita dimensiunii, cei de la DHL au fost nevoiti sa o taie in trei bucati si sa o puna in 3 pachete pentru a mai putea reduce din costuri. Si balena nu va fi singura atractie a gradinii zologice: suntem in discutii pentru a aduce la Cluj si o familie de delfini siberieni. Tot maine, vom inaugura aici si sala de expozitii pe care am botezat-o „Sala dr. Florin Stamatian”, unde vor fi expuse exponate infatisand dinozauri si scheleti gasiti chiar in sit-urile arheologice clujene: Stamatianus Gynecologus Politicus, Vuscanus Nevertebratus, Stefanus Dimitrius Cretacicus, si multe alte reptile„, a declarat excelenta sa, domnul primar Emil Boc.

 

Din pacate, un reporter agresiv prezent la inaugurare l-a deranjat pe domnul Boc cu o intrebare: „Cum mai stati in sondaje?

Cu calmu-i cunoscut, primarul nostru ne-a informat ca are in prezent un procent de 93 la suta, cam cum avea Ceausescu in 1988. 

Prezenti la inaugurare, au fost si cetatenii Clujului, cei care decid viitorul orasului. O doamna chiar a tinut sa precizeze:

„Eu il votez pe Boc fiindca e un om capabil care tine Clujul asa cum trebuie sa fie el: ca la tara. Nu ne trebuie noua prosteli precum Aqua park sau centre de inovatie, nu avem nevoie de tampenii occidentale precum filarmonici si spitale. Cat mai mult beton sa fie in oras, ne-am saturat de noroaiele noastre, ca la Savadisla, de unde ma trag eu, numa’ de noroaie am avut parte. Lasa, sa fie beton si asfalt cat mai mult”, a spus una dintre participante.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *