Din oras

Boc a ales FMP in locul PDL. Blaga: Se simte bine unde este, sa-i dea Dumnezeu sanatate

Primarul PDL al Clujului a lipsit de la mitingul partidului sau, care a avut loc in centrul orasului. Emil Boc a ales sa participe la o dezbatere a Fundatiei Miscarea Populara (FMP), organizata in Bucuresti, cand in orasul pe care il conduce avea loc “cel mai mare miting PDL din ultimii ani”, dupa cum s-a auzit de mai multe ori de pe scena. Chiar daca nu au fost nici pe departe 25.000 de participanti, cum le-ar placea sefilor PDL sa creada, a fost un eveniment de anvergura la care au participat toti primarii PDL, in special din Transilvania.

“Am venit in Transilvania pentru ca aici e obarsia partidului democrat liberal. Presedintele PDL este bihorean de-al dumneavoastra. Inima partidului e in Transilvania, singurul partid de dreapta”, a spus secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur.

Rand pe rand au urcat pe scena si au vorbit despre maretia si dreptatea partidului primarii portocalii din Transilvania. A fost prezent Mircea Hava din Alba Iulia, Gheorghe Falca din Arad si Dorin Florea din Targu Mures. In mod rusinos, primarul Clujului, primar PDL, a lipsit. In timpul acesta el vorbea la Bucuresti despre «Rolul administratiei locale in modernizarea comunitatii. Statul de drept si siguranta cetateanului».

Pedelistii clujeni nu au vrut sa comenteze semnalul transmis de Emil Boc prin aceasta alegere.

“Nu am ce comenta pe acest subiect”, a spus seful PDL Cluj, Daniel Buda.

“Intrebati-l pe domnul Boc”, a replicat si senatorul Alin Tise, finul lui Emil Boc, intrebat daca gestul primarului este o pata pe obrazul PDL.

Singurul care a facut declaratii pe aceasta tema a fost presedintele PDL, Vasile Blaga.

“A fost decizia domniei sale, m-as fi bucurat sa fie alaturi de 25.000 de colegi, ati vazut si dumneavoastra atmosfera, a fost decizia domniei sale. PDL este mult mai puternic decat oricare dintre noi. Au fost momente in care ne-au parasit presedinti de partid, si-au facut partide fara niciun rezultat pentru ei in viata politica. Cel mai bun prieten imi este Partidul Democrat Liberal si pe urma fiecare membru in parte, dar intai Partidul Democrat Liberal. Si-a anuntat colegii de la Cluj, eu stiam ca participa, cand am vorbit ultima oara cu domnia sa, dar a fost decizia domniei sale, nu fac un caz din asta. Se simte bine unde este, sa-i dea Dumnezeu sanatate. Eu m-am simtit foarte bine in Cluj cu atatia colegi langa mine”, a declarat Vasile Blaga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *