Editorial

Black Friday la vaccinare

Scris de 119

Azi dimineață, m-am trezit cu un centru de vaccinare în baie.

A trebuit să stau la coadă la propria-mi baie, că erau în fața mea niște oameni care au aflat de centrul de vaccinare din apartamentul meu. Nu știu de unde, că nici eu nu știam de el. A apărut literalmente peste noapte și cred că s-a trimis mesaj prin RO-ALERT: „Centru nou în apartamentul tipului de la Alba-neagra, nu trebuie programare!”

„Păi bine, doamnă, mai stau mult? Trebuie să mă spăl pe dinți, să fac un duș, mă grăbesc la serviciu!”, i-am zis asistentei care vaccina de zor la mine în baie.

„Domnule, vă rog să așteptați civilizat la coadă, ca toată lumea.”

„DAR E BAIA MEA!”

„Nu mai e! Este un centru de vaccinare!”

Am înțeles că nu sunt singurul. Alții au pățit-o și mai rău și s-au trezit cu un centru de vaccinare în dormitor, de n-au mai putut face un sex cinstit. Ba unii s-au procopsit cu două centre de vaccinare în casă, de au trebuit să se mute.

Înțeleg efortul autorităților de a vaccina cât mai multă lume, știu că am ajuns la masa de indeciși, care trebuie convinși și târâți la vaccinare. Chiar dacă unii nu vor, din diverse motive, și e dreptul lor. Înțeleg că trebuie să repornim țara. Dar mi se pare că deja am ajuns la nivelul de bâlci al vaccinării.

„Autoritățile din Alba organizează un centru de vaccinare de tip „Drive Through”, cu tombole și premii. Potrivit reprezentanților primăriei, mai mulți oameni de afaceri care doresc să rămână anonimi vor oferi o serie de cadouri celor care se vaccinează. Unul dintre aceștia va plăti din buzunarul propriu 300 de spălări ale autoturismelor celor care se prezintă la vaccinare, la una dintre spătătoriile auto din oraș.”, scrie g4media.ro.

Vaccinează-te acum și clinica noastră îți oferă 50% reducere la mărirea de penis și punem la bătaie și o pereche de silicoane mai modeste pentru iubita ta!

„Pentru cei care se vor vaccina, am pregătit o mulțime de surprize, premii și tombole” a scris pe contul său de Facebook, primarul Gabriel Pleșa.

Nu-i așa că sună ca un anunț de promovare a zilelor orașului Alba Iulia? Surprize, premii și tombole pentru toți cetățenii care vor veni la marele grătar organizat de sărbătoarea cetății! Imediat după ce vor devora delicioșii mici, alba iulienii vor avea ocazia să se vaccineze! Nu ratați ocazia! Mic cu mic se face brațul mare!

Am avut maratoane ale vaccinării, avem centre drive through, avem centru la castelul Bran, de s-au chinuit creativii să scoată o campanie de promovare cu o asistentă-vampir. Cine s-ar fi gândit la asta? Doamne, ce genii!

Mai rămâne să avem black friday la vaccinare, în țara în care e vinerea neagră în fiecare zi. Visez la oferte de pizza, una plus una gratis plus un vaccin. Vreau să ni se livreze vaccinul acasă, împreună cu mâncarea. Comandă acum o ceafă de porc cu cartofi prăjiți și primești BONUS un vaccin!

Îmi imaginez centre de vaccinare în atelierele auto. Schimbă-ți uleiul la noi, iar noi te înțepăm!

Vreau ca instalatorii, electricienii și zugravii să ne și vaccineze. Îți desfund buda și te vaccinez! Încă nu te-ai vaccinat? Te rezolvă meșterul! Renovare apartament și vaccinare GRATIS!

Vreau să mergem la prostituate și să ne zică: „Frumosule, prima dată mă înțepi tu, apoi te înțep eu!”ULTIMA ORĂ

 • Acum 7 hours Vocea ta
  Azi s-au demontat, pentru totdeauna, poveștile lui Emil ”OSĂ” Boc despre Oraș: ”Nimeni nu este uitat, nimeni nu este lăsat în urmă. Orașul pentru oameni, nu pentru profit. Eco, nu ego”
 • Acum 11 hours In vizor
  Cum a fost la festivalul romilor din Cluj, unde nu participă nici o autoritate publică: ”Lasă că vine Boc cu nevasta-n spinare, ca la Untold”
 • Acum 16 hours Vocea ta
  INVITAȚIE LA KHETANE PE TEMA JUSTIȚIEI SOCIALE: ”Vă invităm la un exercițiu de reflecție și solidaritate, pornind de la cazul clujenilor care locuiesc în cartierul Pata Rât al Clujului”
 • Acum 16 hours In vizor
  CLUJENII SE PLÂNG DE BETOANE, numai Emil Boc vede cu oglinda strâmbă a ”bunelor practici” și cum crește spațiul verde mai ceva ca promisiunile în campania electorală.
 • Acum 1 day In vizor
  ”Pornohaci” invitat la Zilele Comunei Jucu. Pe bani publici. De ce?
 • Acum 1 day In vizor
  Pro TEMBEL l-a omorât pe Florin Salam. Acesta susține că zvonurile sunt o exagerare. Fără să își ceară scuze, prompteriștii au șters știrea de pe site
 • Acum 1 day Jos palaria
  JOS PĂLĂRIA! Vernisaj Darius Ludwig la Khetane!
 • Acum 2 days FOTOGRAFILA
  BAȘI, ARTIFICII ÎN NOAPTE, BETOANE ȘI CLAXOANE: Bine că amicul Videanu livrează, că Emil Boc dalează. Dacă și ce e pe malul Someșului în Grigorescu e parc, atunci să ne fie nouă rușine! Că nu protestăm
 • Acum 2 days Din oras
  Garibaldi, podul care ”OSĂ” fie modernizat încă din 2014. Ecoul lui Boc, Dan Tarcea, a mai zis și el niște cuvinte despre cum ”OSĂ” fie mai frumos, mai trainic și mai arătos
 • Acum 2 days Din oras
  ZILELE CULTURII MAGHIARE DIN CLUJ-NAPOCA: Ministrul Culturii din Ungaria și nunțiul apostolic în România, la sfințirea Bisericii ”Sf. Mihail” după restaurare
 • Acum 2 days Din oras
  Emil ”OSĂ” Boc și-a sos ”Ecoul” și ”Inutilul” pe stradă să se tragă-n chip cu niște puble de gunoi inteligente. Cel mai inteligent lucru la aceste pubele este afacerea de cumetrie prin care au fost achiziționate de la ex-penelistul Doru Stoica
 • Acum 2 days Politica
  PSD: Nu susținem diminuarea schemei de compensare a prețurilor la energie, ci reglementarea pieței
 • Acum 2 days FOTOGRAFILA
  Oare Urbanistul de Cumetrie știe ce scrie pe autorizația construcției din fotografie? Sau a semnat ca “primarul Boc” pentru un amic imobiliar?
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE