Editorial

Black Friday la vaccinare

Scris de 119

Azi dimineață, m-am trezit cu un centru de vaccinare în baie.

A trebuit să stau la coadă la propria-mi baie, că erau în fața mea niște oameni care au aflat de centrul de vaccinare din apartamentul meu. Nu știu de unde, că nici eu nu știam de el. A apărut literalmente peste noapte și cred că s-a trimis mesaj prin RO-ALERT: „Centru nou în apartamentul tipului de la Alba-neagra, nu trebuie programare!”

„Păi bine, doamnă, mai stau mult? Trebuie să mă spăl pe dinți, să fac un duș, mă grăbesc la serviciu!”, i-am zis asistentei care vaccina de zor la mine în baie.

„Domnule, vă rog să așteptați civilizat la coadă, ca toată lumea.”

„DAR E BAIA MEA!”

„Nu mai e! Este un centru de vaccinare!”

Am înțeles că nu sunt singurul. Alții au pățit-o și mai rău și s-au trezit cu un centru de vaccinare în dormitor, de n-au mai putut face un sex cinstit. Ba unii s-au procopsit cu două centre de vaccinare în casă, de au trebuit să se mute.

Înțeleg efortul autorităților de a vaccina cât mai multă lume, știu că am ajuns la masa de indeciși, care trebuie convinși și târâți la vaccinare. Chiar dacă unii nu vor, din diverse motive, și e dreptul lor. Înțeleg că trebuie să repornim țara. Dar mi se pare că deja am ajuns la nivelul de bâlci al vaccinării.

„Autoritățile din Alba organizează un centru de vaccinare de tip „Drive Through”, cu tombole și premii. Potrivit reprezentanților primăriei, mai mulți oameni de afaceri care doresc să rămână anonimi vor oferi o serie de cadouri celor care se vaccinează. Unul dintre aceștia va plăti din buzunarul propriu 300 de spălări ale autoturismelor celor care se prezintă la vaccinare, la una dintre spătătoriile auto din oraș.”, scrie g4media.ro.

Vaccinează-te acum și clinica noastră îți oferă 50% reducere la mărirea de penis și punem la bătaie și o pereche de silicoane mai modeste pentru iubita ta!

„Pentru cei care se vor vaccina, am pregătit o mulțime de surprize, premii și tombole” a scris pe contul său de Facebook, primarul Gabriel Pleșa.

Nu-i așa că sună ca un anunț de promovare a zilelor orașului Alba Iulia? Surprize, premii și tombole pentru toți cetățenii care vor veni la marele grătar organizat de sărbătoarea cetății! Imediat după ce vor devora delicioșii mici, alba iulienii vor avea ocazia să se vaccineze! Nu ratați ocazia! Mic cu mic se face brațul mare!

Am avut maratoane ale vaccinării, avem centre drive through, avem centru la castelul Bran, de s-au chinuit creativii să scoată o campanie de promovare cu o asistentă-vampir. Cine s-ar fi gândit la asta? Doamne, ce genii!

Mai rămâne să avem black friday la vaccinare, în țara în care e vinerea neagră în fiecare zi. Visez la oferte de pizza, una plus una gratis plus un vaccin. Vreau să ni se livreze vaccinul acasă, împreună cu mâncarea. Comandă acum o ceafă de porc cu cartofi prăjiți și primești BONUS un vaccin!

Îmi imaginez centre de vaccinare în atelierele auto. Schimbă-ți uleiul la noi, iar noi te înțepăm!

Vreau ca instalatorii, electricienii și zugravii să ne și vaccineze. Îți desfund buda și te vaccinez! Încă nu te-ai vaccinat? Te rezolvă meșterul! Renovare apartament și vaccinare GRATIS!

Vreau să mergem la prostituate și să ne zică: „Frumosule, prima dată mă înțepi tu, apoi te înțep eu!”ULTIMA ORĂ

 • Acum 20 hours Din oras
  Boc OSĂ facă în Mărăști lift cu drone livrate prin metrou pe Someșul navigabil și cu vedere din Turnul Pompierilor. Zici c-a dat cu copy-paste din avioanele imobiliare ale Elenei Udrea de la Transilvania Smart City
 • Acum 20 hours In vizor
  NICIO NOUTATE, PE BANII CLUJENILOR SE FAC ”SERVICII”: Primăria Cluj-Napoca cumpără sediul BCR de pe George Barițiu. Tranzacția costă 5.8 milioane de euro
 • Acum 21 hours In vizor
  Polițiștii au cerut recalcularea alcoolemiei manelistului Culiță Sterp. Există suspiciunea că ar fi fost mai mare decât ce s-a raportat
 • Acum 21 hours General
  CAI VERZI PE PEREȚI: Renegocierea PNRR e ”foarte limitată”, dar o ajustare va exista, susține ministrul Marcel Boloș: ”Trebuie să facem rost de banii aceștia”
 • Acum 2 days Din oras
  Colegiul Tehnic Anghel Saligny va fi mutat nu neaparat din răutatea ISJ Cluj, ci din nesimțirea celor care știau, încă din 2013, despre faptul că a fost retrocedat terenul, dar au ales să tacă și să pută ca în iarbă!
 • Acum 2 days Politica
  Tanczos Barna: Nu vor mai avea voie să se înscrie la ”Rabla pentru electrocasnice” cei care au blocat programul şi şi-au bătut joc de sprijinul financiar din partea statului
 • Acum 2 days Politica
  Csoma Botond, după ce un lider PNL a cerut ca UDMR să iasă de la guvernare: Are o atitudine antimaghiară consecventă. Nu sunt motive de rupere a coaliției
 • Acum 2 days Editorial
  Emil Ceausescu. Preamultul
 • Acum 2 days Vocea ta
  Minciuna, Tupeul și Primarul
 • Acum 2 days In vizor
  Boc ne anunță că legea îi zice că are 60 de zile la dispoziție să analizeze, cu atenție și îngrijorare, ofertele pentru metrou. OSĂ le analizeze până la sfârșitul lunii ianuarie, la anul. Deci, OSĂ se încadreze în toate termenele PNRR
 • Acum 2 days In vizor
  Lui Boc ”îi fată nervii” când e criticat. Ionel Lespuc, de la site-ul media9.ro, a fost blocat pe pagina oficială ”Întotdeauna pentru clujeni”. Ce nu se înțelege din faptul că e ”întotdeauna” doar pentru cei care-l (pardon) nu-l critică
 • Acum 2 days Politica
  Unde ești Dăncilă, doamnă? Nicolae Ciucă: ”Nu e de la mine, e de la părintele Cleopatra: să nu mor neîmpărtășit”. Imhotep se strică de râs
 • Acum 2 days FOTOGRAFILA
  Ego, Boculus imperator, ad Urbe Conditia.
Citește și...
Sinistru Editorial

Emil Ceausescu. Preamultul

Sinistra poza asta cu Boc, strabic si buhait, cu caciula de readepist pe ceafa. Sinistre […]

Recomandările redacției
Sinistru Editorial

Emil Ceausescu. Preamultul

Sinistra poza asta cu Boc, strabic si buhait, cu caciula de readepist pe ceafa. Sinistre […]

TOP CITITE