Rautacisme

Bisnita cu bilete Untold. Angajatii primariei lui Boc au primit bilete la pret preferential

Pai, daca tot ii da Boc lui Bogdan Buta de la Untold intreg orasul pe bani de nimic, sa scoata ciochistul macar niste bilete mai moca pentru angajatii Primariei, si-or fi spus “partenerii”, ca bietii functionari, cu salarii babane si realizari zero, ar face si ei un ban in plus din revanzarea biletelor luate cu reduceri semnificative. Cat de jenant a ajuns acest oras!

Nu, nu e inventie. In colaborarea Untold si Primaria Cluj-Napoca, s-au pus azi in vanzare bilete la pret redus pentru personalul din primarie, consiliul judetean, politie locala, etc.
Biletele au fost in numar limitat, iar cumpararea lor s-a putut face doar prin prezenta fizica la ghiseu impreuna cu legitimatia de serviciu si buletinul, cica in limita a 4 abonamente per persoana, iar vanzarea lor a inceput la ora 11:00 dimineata.
Inainte de ora stabilita pe silent, s-a format o coada imensa in jurul caselor de bilete aflate la Cluj Arena.
Media de varsta a persoanelor aflate la coada a fost de 50 de ani. Dar cozile sunt pentru fraieri.
Un numar mic de angajati ai primariei Cluj a venit cu un numar mare de legitimatii de-ale colegilor. Astfel ca, din relatarile persoanelor aflate la coada, s-au vazut 3 persoane care cu toata aroganta se laudau ca sunt angajati ai primariei Cluj, fiecare cu un teanc de cel putin 40 de bilete in mana, plus alte doamne cu liste facute si legitimatii in mana pentru a-si cumpara bilete la pret redus.
Ce a mai fost acolo! Domni care se certau si se injurau ca se taie randul, oameni care nici nu plecau bine de langa ghiseu ca deja imparteau bilete pe bani, doamne care probabil au deja dosar de pensie depus cu teancuri de bilete in mana. Si toate acestea sub ochii unui singur angajat de la politia locala, in uniforma, care bineinteles statea si el sa isi cumpere bilete, probabil tot pe 5-6 legitimatii de la colegi.
Practic o bisnita imputita, o spaga in masa, aprobata de primarie.
Suntem curiosi cati si-au luat zi de concediu, multi fiind la rand de la 9 dimineata, stand cel putin 2 ore la coada.
Bineinteles ca biletele s-au epuizat dupa 50 de persoane aflate la coada.
Si, bineinteles, niciun procuror DNA Cluj nu va investiga nimic.