Politica

Bilanț CExN PSD: 60 de voturi pentru susținerea lui Liviu Dragnea

Ședința Comitetului Executiv al PSD s-a încheiat după șapte ore de discuții cu vot majoritar de încredere pentru Liviu Dragnea. Potrivit surselor oficiale, au fost 60 de voturi în favoarea liderului PSD, 8 voturi împotrivă și o abținere.

Conducerea PSD a dezbătut astăzi, „Declaraţia privind Starea Partidului Social Democrat”, document prin care s-a cerut demiterea lui Liviu Dragnea.

Declarația a fost semnată de un ,,Comitet de Inițiativă” format din Gabriela Firea, vicepreşedinte al PSD şi primar general al Capitalei și Paul Stănescu, vicepreşedinte al PSD, viceprim-ministru şi ministru al Dezvoltării.

Scrisoarea propune 19 măsuri, printre care demisia lui Liviu Dragnea din funcţia de preşedinte al PSD şi din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, precum şi asigurarea interimatului conducerii partidului de către premierul Viorica Dăncilă până la organizarea unui Congres Extraordinar, în prima parte a anului 2019. 

Citește și: https://www.ziardecluj.ro/psd-isi-spala-rufele-azi-comitetul-executiv-national-cum-se-impart-taberele

Mai mulți membri CEN și-au exprimat punctul de vedere asupra documentului în cadrul ședinței de vineri care a început la ora 12:30 și a durat circa șapte ore. Înainte de vot, Liviu Dragnea a ținut la rândul lui un discurs. Ședința Comitetului Executiv s-a încheiat cu vot majoritar împotriva demiterii liderului PSD, al treilea om în stat.

 

 

 

Sursa foto: cotidianul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *