Jos palaria

Biblioteca Judeteana isi asteapta cititorii pe covorul rosu

Scris de 150

La Biblioteca Judeteana  “Octavian Goga” are loc astazi Gala Cititorilor Clujeni. Oricine merge de la ora 18 sa citeasca, sa urmareasca filme sau sa asculte muzica, sa imprumute sau sa restituie carti va pasi pe covorul rosu care va fi intins in fata institutiei.

Calin Goia de la Voltaj, Teodora, autoarea blogului Teo’s Kitchen si cativa cititori sustin Campania cu fotografii pe pagina de Facebook a evenimentului.

“Ne plac cititorii, vino sa îi celebram impreună la ”Gala cititorilor clujeni”. Intindem covorul rosu in fata la Biblioteca Judeteana “Octavian Goga” Cluj,  sediul central din Marasti, pentru a omagia oamenii care merg sa imprumute carti si sa citeasca”, arata oficialii bibliotecii.

Manifestarea isi propune sa promoveze lectura si sa sensibilizeze opinia publica fata de importanta cititului. Va avea loc astazi, de la ora 18, in cadrul campaniei “Cartile pe fata”, si totodata, a Zilelor Clujului.

Mai mult, voluntarii campaniei ii  vor aclama pe toti cititorii care vor trece pragul bibliotecii si le vor cere autografe chiar pe carti.

”Am raspuns pozitiv propunerii venite din partea campaniei Cartile pe fata deoarece, prin toata activitatea noastra, ne dorim sa incurajam aceasta nobila deprindere care este cititul” spune Sorina Stanca, manager al Bibliotecii Judetene ”Octavian Goga”.

Pentru ca nu se marginesc sa fie inca o institutie a statului care merge in gol pe bani publici si au reusit sa puna pe roate un mecanism care atrage in jurul cartii un numar mare de clujeni de toate varstele, le spunem Jos Palaria! celor care administreaza Biblioteca Judeteana “Octavian Goga” din Cluj-Napoca.ULTIMA ORĂ

 • Acum 3 hours Analiza
  BASMELE DESPRE METROU CONTINUĂ. Primarul Emil Boc susține că studiile tehnice pentru aceste proiecte conțin toate soluțiile, inclusiv un plan de managemet al traficului. MATEMATICA, IDIOATA DE EA, ÎL CONTRAZICE. Dar ce contează?
 • Acum 6 hours Eveniment
  Pompierii clujeni au intervenit anul trecut la peste 900 de incendii de vegetație. Apel (degeaba) către cetățeni să nu mai dea foc la miriști
 • Acum 20 hours Vocea ta
  Cine-i ”idiotul”?
 • Acum 22 hours Politica
  Dosarul privind certificatul de revoluționar al liderului PSD Marcel Ciolacu a fost clasat: „Fapta nu este prevăzută de legea penală”
 • Acum 1 day Justitie
  TREABA SE CAM ÎMPUTE PENTRU EUGEN CECAN: DNA Central a cerut documente privind o lucrare de extindere drum efectuată de DRDP Cluj
 • Acum 1 day Rautacisme
  Eh, Marcel Bonţidean, zis şi “Nicolaie”… a semnat cu Securitatea, dar măcar n-a turnat
 • Acum 1 day In vizor
  Pe Boc îl lasă nervii din ce în ce mai des. Clujenii care-l critică sunt “isterici”, “iubitori de noroi”… Acum l-a numit “idiot” pe cel care a avut “tupeul” să-i numească “centura de Diamant” “un eşec”
 • Acum 1 day Din oras
  Primăria Cluj-Napoca susţine: “Lucrările de modernizare a străzii Iuliu Maniu, finalizate la timp”. Colegii de la Gazeta de Cluj au descoperit în teren contrariul. Şi cum nu zice municipalitatea nimic despre mizeria de pe Bolyai
 • Acum 1 day In vizor
  Autostrada Transilvania se conectează prin drum expres, aflat în grafic de execuţie, dar NU cu Centura Clujului (care NU există), ci cu cea a Oradiei (care există)
 • Acum 1 day Politica
  Falimentul Euroins: ASF a retras proiectul de plafonare a prețurilor la RCA. Guvernul urma să îl discute astăzi. Vezi cu ce explicații vin cei de la ASF
 • Acum 1 day In vizor
  O VESTE RECONFORTANTĂ: PUZ nou pentru reglementarea urbanistică a ariei protejate Cheile Turzii
 • Acum 1 day Din oras
  Reabilitarea clădirii fostului Hotel Melody, investiție de peste 1 milion de euro, cu sprijin de la Budapesta
 • Acum 1 day Din oras
  TRAGEDIE la Pata Rât: O locuință și alte anexe improvizate au fost cuprinse de flăcări. Un bărbat a murit
Citește și...
Recomandările redacției
OPINIE Vocea ta

Cine-i ”idiotul”?

Szakats Istvan Dacă primarul Boc a avut azi eleganța de-al face idiot pe inginerul Carol […]

TOP CITITE