Jos palaria

Biblioteca Judeteana isi asteapta cititorii pe covorul rosu

Scris de 150

La Biblioteca Judeteana  “Octavian Goga” are loc astazi Gala Cititorilor Clujeni. Oricine merge de la ora 18 sa citeasca, sa urmareasca filme sau sa asculte muzica, sa imprumute sau sa restituie carti va pasi pe covorul rosu care va fi intins in fata institutiei.

Calin Goia de la Voltaj, Teodora, autoarea blogului Teo’s Kitchen si cativa cititori sustin Campania cu fotografii pe pagina de Facebook a evenimentului.

“Ne plac cititorii, vino sa îi celebram impreună la ”Gala cititorilor clujeni”. Intindem covorul rosu in fata la Biblioteca Judeteana “Octavian Goga” Cluj,  sediul central din Marasti, pentru a omagia oamenii care merg sa imprumute carti si sa citeasca”, arata oficialii bibliotecii.

Manifestarea isi propune sa promoveze lectura si sa sensibilizeze opinia publica fata de importanta cititului. Va avea loc astazi, de la ora 18, in cadrul campaniei “Cartile pe fata”, si totodata, a Zilelor Clujului.

Mai mult, voluntarii campaniei ii  vor aclama pe toti cititorii care vor trece pragul bibliotecii si le vor cere autografe chiar pe carti.

”Am raspuns pozitiv propunerii venite din partea campaniei Cartile pe fata deoarece, prin toata activitatea noastra, ne dorim sa incurajam aceasta nobila deprindere care este cititul” spune Sorina Stanca, manager al Bibliotecii Judetene ”Octavian Goga”.

Pentru ca nu se marginesc sa fie inca o institutie a statului care merge in gol pe bani publici si au reusit sa puna pe roate un mecanism care atrage in jurul cartii un numar mare de clujeni de toate varstele, le spunem Jos Palaria! celor care administreaza Biblioteca Judeteana “Octavian Goga” din Cluj-Napoca.



ULTIMA ORĂ

 • Acum 4 hours Vocea ta
  CLUJ-NAPOCA, VÂNDUT DE BOC. CLUJENII ALUNGAȚI DIN PROPRIILE PARCURI ȘI PIEȚE. Zice organizatorul mizeriei de Târg de Crăciun din Piața Unirii: ”Nu vă integrați” și alungă Asociația NUCA din spațiul public. Că doar a dat trei lulele, trei surcele la buget, e stăpân!
 • Acum 5 hours Editorial
  A minți și a fura constituie avantaj la angajare, la numirea în funcții, la cățărarea pe scara profesională și socială. Imposture este dorită, că poate fi controlată
 • Acum 8 hours Politica
  ÎNCĂ O MITĂ SALARIALĂ PENTRU BUGETARI: La ”Prima de Osânză” se mai dau 10 procente majorări salariale. Punctul de pensie se majorează cu 12,5%. Să aibă nesimțiții de cumetrie, pensionari de lux ai statului interlop român și pensie majorată, și salariu majorat
 • Acum 21 hours Vocea ta
  URBANISM DE CUMETRIE: ”Solicităm ca  Primarul Emil Boc să își ceara scuze public față de petent pentru că mai mulți ani nu i-a răspuns în scris în legatură cu hotărârea luată și nu l-a primit în audiență”
 • Acum 22 hours PubliNews
  The magic of giving: cumpără cadourile perfecte pentru cei dragi și câștigă premii uimitoare la Iulius Mall Cluj
 • Acum 1 day FOTOGRAFILA
  Încă un deștept din partidul lui OSĂ: Patinoar la Florești cu copacii înglobați în gheață. Care OSĂ înghețe și, prin urmare, OSĂ fie tăiați la anul că s-au uscat
 • Acum 1 day Rautacisme
  S-a dat cu gazon rulat să se acopere mântuiala lucrărilor de pe treptele de pe care Emil Boc ne va arăta mândria de a fi român
 • Acum 1 day FOTOGRAFILA
  “Doreii” municipalităţii în Oraşul de 5 muşchi prea încordaţi ai lui Boc
 • Acum 1 day Politica
  Stoltenberg: „NATO este pregătită să apere fiecare centimetru de teritoriu aliat” (…) „Cu toţii plătim preţul pentru războiul Rusiei împotriva Ucrainei, dar preţul nostru este în bani, în timp ce ucrainenii plătesc cu sânge”
 • Acum 1 day Analiza
  Achimaş Cadariu crede că noi am uitat cum au fost trataţi bolnavii de cancer în pandemie şi-şi face publicitate politică cu “umanitatea” faţă de refugiaţii ucraineni
 • Acum 1 day Politica
  Gabriela Firea despre certificatele de virginitate: “Un barbarism”
 • Acum 1 day Politica
  Demisie din Consiliul Județean Cluj
 • Acum 1 day Politica
  Sondaj CURS: PSD conduce detașat, PNL, dublu față de AUR. PNL plătește costurile guvernării, minciunile pe care s-a cățărat la guvernare
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE