Din oras

BEAT LA VOLAN AR TREBUI SĂ ÎNSEMNE TENTATIVĂ DE OMOR CU PREMEDITARE: Un bărbat beat conducea pe B-dul 21 Decembrie 1989. Mai mulți șoferi, prinși la volan beți sau drogați în Cluj

Scris de 410

Un bărbat a fost prins în timp ce conducea beat pe Bulevardul 21 Decembrie 1989 din Cluj-Napoca. Alți patru șoferi au fost depistați de polițiști conducând autovehicule sub influența drogurilor sau a alcoolului pe drumurile din județ. Din punctul nostru de vedere, ar trebui schimbată legislația rutieră și astfel de situații ar trebui să fie încadrate la tentativă de omor cu premeditare. Cei care consumă și conduc știu la ce riscuri îi expun pe ceilalți participanți la trafic. Așa au fost instruiți și informați în timp ce aplicau pentru carnetul de șofer.

La data de 2 octombrie, în jurul orei 17.25, polițiștii Biroului Rutier Cluj au depistat în trafic un șofer în vârstă de 68 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care se deplasa pe B-dul 21 Decembrie 1989, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Testarea acestuia cu aparatul etilotest a indicat concentrația de 0,55  mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice necesare stabilirii alcoolemiei.

La aceeași dată, în jurul orei 19.50, polițiștii rutieri din Turda au oprit o mașină condusă pe strada Castanilor, de un tânăr de 28 de ani din Turda. Testarea cu aparatul drugtest a șoferului a indicat prezența substanțelor psihoactive, astfel că acesta a fost condus la o unitate medicală pentru prelevarea mostrelor biologice.

Tot pe 2 octombrie, un alt tânăr, în vârstă de 28 de ani, din comuna Mintiu-Gherlii a fost depistat pozitiv în urma testării cu aparatul drugtest. Acesta a fost oprit de polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Gherla în jurul orei 09.30. Ulterior testării, tânărul a fost condus la unitatea medicală pentru recoltarea probelor biologice și stabilirea substanțelor interzise.

Polițiștii orașului Huedin și Secției 8 Poliție Rurală Huedin, la data de 2 octombrie, au depistat doi șoferi care se aflau sub influența alcoolului:

 • Primul șofer, în vârstă de 52 de ani din Cluj-Napoca, a fost identificat în jurul orei 01.20, în timp ce se deplasa cu mașina pe raza localității Șaula. Testarea acestuia cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 • Cel de-al doilea, un bărbat în vârstă de 51 de ani, din comuna Căpușu Mare a fost oprit de polițiști în jurul orei 11.30, în timp ce se deplasa cu mașina în localitatea Dumbrava. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat concentrația de 0,53 mg/l alcool pur în aerul concentrat.


ULTIMA ORĂ

 • Acum 5 hours Editorial
  Emil Ceausescu. Preamultul
 • Acum 5 hours Vocea ta
  Minciuna, Tupeul și Primarul
 • Acum 7 hours In vizor
  Boc ne anunță că legea îi zice că are 60 de zile la dispoziție să analizeze, cu atenție și îngrijorare, ofertele pentru metrou. OSĂ le analizeze până la sfârșitul lunii ianuarie, la anul. Deci, OSĂ se încadreze în toate termenele PNRR
 • Acum 8 hours In vizor
  Lui Boc ”îi fată nervii” când e criticat. Ionel Lespuc, de la site-ul media9.ro, a fost blocat pe pagina oficială ”Întotdeauna pentru clujeni”. Ce nu se înțelege din faptul că e ”întotdeauna” doar pentru cei care-l (pardon) nu-l critică
 • Acum 8 hours Politica
  Unde ești Dăncilă, doamnă? Nicolae Ciucă: ”Nu e de la mine, e de la părintele Cleopatra: să nu mor neîmpărtășit”. Imhotep se strică de râs
 • Acum 8 hours FOTOGRAFILA
  Ego, Boculus imperator, ad Urbe Conditia.
 • Acum 9 hours Eveniment
  Profesori clujeni, decorați de președintele Klaus Iohannis de Ziua Națională
 • Acum 11 hours Politica
  Marcel Ciolacu, despre arestarea lui Bădălău: ”Ori rămâi om politic, ori faci afaceri, când le combini sfârşeşti greşit”
 • Acum 21 hours Politica
  Ciolacu și-aş dori ca România să se unească cu R. Moldova: Nu poţi lăsa o ţară pradă iar Rusiei
 • Acum 1 day FOTOGRAFILA
  MÂNDRU CĂ SUNT PROSTOI și-mi plac lucrările de mântuială girate de Emil Boc
 • Acum 1 day Editorial
  Patrioți de-o zi, patrihoți pe viață! Funcția curvei la politicianul român. Nu că ar fi electoratul mai deștept
 • Acum 1 day Politica
  Președintele tuturor românilor, indiferent de sex, religie, etnie, Klaus Iohannis, face recepție la Cotroceni, de Ziua României, ca pe tarlaua lui. Liderii UDMR, USR și AUR nu au fost invitați
 • Acum 1 day Politica
  Liberalii vor comasarea alegerilor ca să le numească tot Iohannis premierul. PSD se opune
Citește și...
Recomandările redacției
Sinistru Editorial

Emil Ceausescu. Preamultul

Sinistra poza asta cu Boc, strabic si buhait, cu caciula de readepist pe ceafa. Sinistre […]

Vocea ta

Minciuna, Tupeul și Primarul

de Szakats Istvan “Într-o lume în care e atât de multă dezinformare”… “nu trebuie să […]

TOP CITITE