Din oras

Bazar caritabil pentru cadouri de Craciun pentru nevoiasi

Scris de 399

Fundatia Familia Sfanta organizeaza in aceasta perioada un bazar caritabil pentru a strange fonduri pentru cadourile de Craciun pe care le ofera. Anul acesta 40 de pachete vor fi distribuite beneficiarilor fundatiei – batrani singuri, oameni fara adapost si familii cu dificultati.

Cei care trec pragul fundatiei de pe Calea Motilor 32 pana in 15 decembrie isi pot achizitiona, in schimbul unei donatii de cativa lei, imbracaminte de sezon, incaltaminte, prosoape.

“Este pentru prima data cand organizam un astfel de bazar. A fost multa lume, am reusit sa acoperim deja cheltuielile. Vom face aproximativ 40 de pachete consistente cu dulciuri, alimente pentru persoane varstnice, singure care nu se pot deplasa, pe care nu le viziteaza nimeni, persoane fara adapost, familii cu copii multi, cu dificultati”, a precizat Horatiu Abrudan, responsabilul departamentului caritativ al Fundatiei.

“Anul acesta, e si mai usor sa ne ajuti ca sa aducem o bucurie de Craciun, familiilor nevoiase asistate de Fundatia noastra. Incepand de vineri, 5 decembrie, de la ora 10, organizam un BAZAR CARITABIL, unde va punem la dispozitie poduse de imbracaminte, incaltaminte si alte accesorii pentru adulti si copii (geci de iarna, pantaloni, pulovere, incaltaminte, tricouri, lenjerie de pat, paturi, caciuli, fulare, etc) Puteti achizitiona aceste produse, majoritatea la mana a doua, din Austria, in schimbul unei donatii, toti banii fiind directionati spre pachete de Craciun pentru familii aflate in dificultate”, se arata in indemnul postat pe pagina de Facebook Vreau sa te ajut.

Programul bazarului este de luni pana vineri intre orele 10 si 14 si intre orele 17 si 20.ULTIMA ORĂ

 • Acum 9 hours Din oras
  Mașina de vot a lui Boc a fost convocată în ședință extraordinară. S-a votat, dar s-a și adoptat (și, viceversa)
 • Acum 9 hours Politica
  În următoare ședință de Consiliu Județean se prefigurează la vot scumpiri la salubritate?
 • Acum 10 hours Justitie
  SĂ APĂRĂM PLAGIATUL CU DINȚII. Ai Justiției, firește: În apărarea onoarei nereperate, Lucian Bode mai deschide un proces la București
 • Acum 10 hours Editorial
  Mult prea competentul Lucian Bode ar trebui să-și dea demisia. Dar este atâta de ratat ca om și profesie încât ”sistemul” nu poate găsi unul mai bun
 • Acum 10 hours Sanatate
  N-A PLECAT, NU S-A ASCUNS: În noul raport COVID, crește numărul de infectări și se raportează zeci de decese în doar câteva zile
 • Acum 11 hours In vizor
  Curtea de Conturi a găsit abateri financiare de peste 9 milioane lei la Primăria Cluj-Napoca. Mai pune Boc un milion de la el și-i dă la ”U” Cluj
 • Acum 12 hours Sport
  ”U” Cluj primește 10 milioane de lei, bani publici nerambursabili, de la Primărie
 • Acum 12 hours In vizor
  Cum încearcă PSD și PNL să scape de cartoful fierbinte al pensiilor nesimțite, cunoscute în ”famiglie” drept ”speciale”
 • Acum 12 hours Jos palaria
  NU ARATĂ RĂU: Muzeul de Istorie a Farmaciei se pregătește de deschidere
 • Acum 13 hours Vocea ta
  Dragoş Damian, Terapia Cluj: Headhunter-ii, târgurile de cariere şi platformele de recrutare îţi vând ceva. Astăzi este munca remote. Mâine săptămâna de patru zile. Poimâine, pensia la 45 de ani. Ai grijă ce cumperi!
 • Acum 13 hours Eveniment
  SIMULARE BAC: Elevii dau astăzi proba scrisă la Limba română
 • Acum 14 hours Politica
  Marcel Ciolacu: ”PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondaje le opinie, dar e problema dânşilor, nu e problema noastră”
 • Acum 14 hours Din oras
  CHIRII A LA ”E FAIN LA CLUJ”: Cu buda lângă aragaz, arome ca la ”mama acasă”…
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE