Din oras

Bataie de joc! Politia Locala se codeste sa ridice o masina abandonata

Scris de 1,231

Politistii locali sunt zelosi doar cand e vorba de aplicat amenzi pentru parcari. Atunci cand e vorba de eliberarea locurilor de parcare, si asa putine, ocupate de rable nemiscate cu lunile sau chiar cu anii, entuziasmul politistilor locali scade vertiginos.

O dovedeste cazul unui clujean care ne-a sesizat redactia fata de indolenta Politiei Locale.

“Vizavi de spitalul ala parasit ce nu s-a mai construit pe strada Bucium din Manastur, de vreo 2 ani de zile “troneaza” in fata blocului o masina abandonata. De vreo 3 luni de zile sun aproape zilnic la politia locala 0264 598 784 in legatura cu aceasta problema. De fiecare data mi se iau datele (nume,prenume,adresa,nr.tel), dar nimic mai mult. Inca ma si mint stimabilii de la Politia Locala – serviciul ridicari , ca i-au pus instiintare pe masina proprietarului saptamana trecuta. Zic: cum ati pus instiintare , unde ati pus-o ? … ca eu sunt langa masina abandonata si nu se vede nicio hartie sub stergator sau in masina … si imi rad in nas domnii …”, ne-a relatat Adrian Capota.

Pe de alta parte Politia Locala are o alta versiune a povestii si reprezentantii ei spun ca trebuie sa respecte anumite proceduri.

“Intr-adevar in ultimele 2-3 saptamani au fost mai multe sesizari in ceea ce priveste masina respectiva. Proprietarul a fost invitat la biroul Politiei Locale sa vina cu mai multe acte pentru a dovedi functionalitatea masinii, de exemplu Inspectia Tehnica Periodica sa fie la zi. Nu a facut-o, astfel saptamana aceasta i s-a trimis o somatie sa elibereze domeniul public pentru ca masina are aspect de masina abandonata. De la data primirii are 15 zile sa se conformeze”, au aratat reprezentantii Biroului de Presa al Primariei.

Abia dupa aceea poate fi ridicata masina pe cale administrativa. “Va fi nevoie de o declaratie a vecinilor care sa ateste ca e abandonata de mai mult de un an, apoi poate fi ridicata”, au mai precizat reprezentantii Primariei.ULTIMA ORĂ

 • Acum 3 hours PubliNews
  Brand Finance Banking 500, 2023: valoarea brandului Banca Transilvania trece de 500 de milioane USD
 • Acum 5 hours Politica
  Liderul deputaților UDMR, Csoma Botond, privește detașat măcelul PSD – PNL: ”Rocada din mai nu ne privește”. Dar, totuși, poate rămân oamenii lor în posturi… Se poate? Se poate?
 • Acum 5 hours FOTOGRAFILA
  Zice Boc, că fără luminoasa sa viziune și administrare, Cluj-Napoca era un ghetou. Reforma de ”neghetou” a lui Boc se vede cel mai bine de la Pata Rât și din cartierele de blocuri plantate peste case prin Urbanismul de Cumetrie din ”bocărie”
 • Acum 7 hours Vocea ta
  OCHIOMETRIC, polițiștii Secției 2 Poliție Cluj-Napoca au apreciat că bunurile sustrase prin intrarea prin efracție într-un spațiu privat nu e cine știe ce valoare. Așa că nu s-au mai ostenit să ancheteze. Rugăm, onor conducerea IPJ Cluj, să ne explice și nouă de la ce valoare a bunurilor sustrase își mișcă polițiștii cururile de pe scaun să ancheteze un furt?
 • Acum 8 hours Din oras
  SUPERCOM e ca la lăudatul pom: E plin de gunoaie neridicate. Ca la lipsa de concurență cu care ne-a încălțat administrația publică locală. Boc ne zice să le mai dăm o șansă
 • Acum 8 hours In vizor
  În imaginarul lui Emil Boc, “Clujul, ca zonă metropolitană, nu a pierdut populație. E un model de dezvoltare”
 • Acum 10 hours Politica
  The Economist: “România are o democraţie “deficitară”, fiind pe ultimul loc în UE, după Ungaria”
 • Acum 10 hours Politica
  PSD cere demisia ministrului Deca, dacă nu îi redă secretarului de stat Lixandru atribuțiile retrase. Vasile Dîncu: “Cred că Doamna Ministru va avea înțelepciunea să revină asupra acestei decizii, altfel suntem obligați să cerem demisia ministrului”
 • Acum 11 hours Politica
  Poate aflăm cum de a fost “capabil” ministrul Energiei, Ionuţ Popescu, să facă pe genunchi ordonanţa prin care OMV Petrom a reuşit să se sustragă de la plata “taxei de solidaritate” în România
 • Acum 12 hours In vizor
  Șpaga generalizată din sistemul de sănătate, o tradiție din timpul comunismului
 • Acum 13 hours Din oras
  NUMAI ŞASE-S NOROCOASE: Aproape trei milioane de lei pentru “cotizații și contribuții” pentru șase entități care activează ca ONG – uri
 • Acum 1 day Din oras
  Municipalitatea a pus ”în discuție” un PUZ pentru culoarul de mobilitate nord, Pod Oașului-Răsăritului – Pod Ira. Este zona în care Prime Kapital va investi 330 milioane euro, ”după ce s-au luat în considerare planurile autorităților locale de modernizare a drumurilor și infrastructurii orașului”
 • Acum 1 day Vocea ta
  Dr. OSĂ și mr. NOSĂ: Mai puneți mult botul la OSĂ-urile lui Boc?
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE