Vocea ta

Bătaie de joc a autorităților locale din Dej la adresa copiilor. I-au ținut dezbrăcați în frig ca să-și facă ei poze de Ziua Unirii

O mămică din Dej ne-a scris revolatată despre atitudinea oficiliatăților din Dej care i-au ținut în frig pe copiii îmbrăcați doar în costume naționale ca să-și facă ei poze cu care să se mândrească pe Facebook. În timp ce copiii înghețau de frig, aleșii erau bine îmbrăcați și rânjeau la obiectiv. 

„Răbufnesc când văd mârlănia și nesimțirea celor care conduc orașul nostru față de viitorul acestui popor care sunt copiii noștri. Sunt o mamă a doi copii din Dej și mă doare sufletul când văd cum își bat joc de copiii noștri animalele, că nu îi pot numi oameni pe cei din poze, care rânjesc la obiectiv și țin copiii dezbrăcați afară iar ei sunt bine  îmbrăcați și cu mănuși. Ziua Unirii la Dej se ține în 23 ianuarie și nu în 24 ianuarie să nu își piardă ziua liberă mai marii orașului și bineînteles delegatul Consiliului Judetean, dl Arion  Hadrian,PNL, culmea culmilor profesor si fost Inspector Școlar Judetean. RUȘINE”, se revoltă mămica.

Este incredibilă nesimțirea și idolența unor aleși locali care consideră că pot sărbători Ziua Unirii Principatelor când vor ei, ca să beneficieze și ei de ziua liberă, că doar tare se spetesc în rest. Sunteți penibili, domnilor!

Domnule primar Costan Morar, cine vă credeți să schimbați istoria după bunul dumneavoastră plac? Ați dovedit zero respect pentru comemorarea a 165 de ani de la Mica Unire.