Eveniment

Barbatul care nu si-a mai taiat unghiile de 62 de ani a intrat in Cartea Recordurilor

Shridhar Chillal, un barbat de 78 de ani din India, a intrat in Cartea Recordurilor ca fiind barbatul cu cele mai lungi unghii de la mana din lume. Barbatul nu si-a mai taiat unghiile de la mana stanga, din 1952, pe cand avea 16 ani. Nu a renuntat la acest obicei, chiar daca i-a creat dificultati la munca sau in viata amoroasa.

Shridhar a fost recunoscut, oficial, de Cartea Recordurilor, ca „barbatul cu cele mai lungi unghii la o mana din toate timpurile” si va fi inclus in editia din 2016.

Barbatul este foarte mandru de unghiile lui si vrea sa le doneze unui muzeu. In total, unghiile de la mana stanga masoara, impreuna, 900 cm. Unghia de la degetul mare este cea mai lunga: doi metri. Celelalte unghii au  o lungime intre 166 de cm si 181 de cm.


Desi este mandru de realizarea lui, acesta a declarat ca probleme au tot aparut dupa ce au inceput sa ii creasca unghiile. „Familia s-a opus, apoi profesorii s-au opus. Cand a venit vremea sa ma insor, nimeni n-a vrut sa se insoare cu mine, am vazut vreo 10-12 fete. Daca fata accepta sa se marite cu mine, familia ei se speria, crezand ca o voi strangula, si refuzatu. In alte cazuri, cand familiile erau de acord, fetele refuzau, spunand ca nu vor sa se marite cu un barbat murdar” a spus acesta.

Culmea, Shridar s-a casatorit, la 29 de ani, cu cumnata fratelui sau.  Acum, dupa ce a intrat in Cartea Recordurilor, barbatul e decis sa renunte la unghii, sa le taie si vrea sa le doneze unui muzeu, scrie protv.ro.

Am inceput sa fac asta la 16 ani, au trecut 62 de ani de cand nu mi-am mai taiat unghiile. Dar, la varsta mea, acum e din ce in ce mai dificil sa ma descur cu ele. Dar as vrea sa fie conservate si prezente intr-un muezu. Le voi dona„. Faptul ca a intrat in Cartea Recordurilor este cea mai mare bucurie pentru Shridar, care spune ca acum va fi recunoscut in intreaga lume cand va mai calatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *