Eveniment

Bărbat, găsit mort în albia unui râu, la o zi după ce a dispărut de la domiciliu

Un bărbat în vârstă de 84 de ani din localitatea Gârbăul Dejului, județul Cluj a fost găsit mort în albia pârâului din localitate. Acesta plecase de acasă cu o zi înainte să fie găsit decedat.

„În urma căutărilor efectuate de către polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej, în jurul orei 16.00, Petrean Gheorghe, bărbatul plecat de la domiciliu la data de 11 martie, a fost găsit decedat în albia unui pârâu din localitatea Gârbăul Dejului. Din primele examinări, pe corpul acestuia nu există urme de violență vizibile, cauza decesului urmând a fi stabilită după efectuarea necropsiei”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Redăm anunțul transmis de IPJ Cluj, în 11 martie, cu privire la dispariția bărbatului:

PETREAN GHEORGHE –  în vârstă de 84 ani, din comuna Cășeiu, localitatea Gârbăul Dejului, a plecat de la domiciliuîn data de11 martie a.c., însă până în prezent nu s-a mai întors.

Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112, pentru a anunţa imediat Poliţia!

SEMNALMENTE – înălțime aproximativă – 1.65m, constituție astenică, păr grizonat cu început de calviție, forma feței ovală, ochi căprui, tenul deschis.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre bărbat sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuitnumărul unic de urgenţă 112!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *