In vizor

Bani in conturi, case de vacanta si terenuri. Ce averi au sefii de la DGASPC Cluj

Scris de 1,320

Conturile angajatilor Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului Cluj cresc substantial, de la an la an. Si asta fara ca ei sa mentioneze ca in anul pentru care tocmai si-au completat declaratia de avere, adica 2014, ar mai fi pus bani la ciorap. Cei mai multi dintre ei au o serie de terenuri si apartamente pe nume.

Daniel Tamas, directorul general al DGASPC Cluj, si-a cumparat anul trecut un teren in Salicea, acolo unde mai avea un teren cumparat in 2008. In 2014, acesta a castigat aproape 31.000 de ei, adica a avut un salariu lunar de aproximativ 2.600 de lei.

Toader Timoce, sef de serviciu la DGASPC Cluj, are un apartament in Cluj-Napoca si un cont de peste 53.000 de lei in banca. Interesant este faptul ca acesta a mentionat in declaratia de avere ca banii au fost  depusi in banca in anul 2010. Cu toate acestea, in declaratia de avere completata anul trecut, Timoce avea doar 42.000 de lei depusi la banca. Carevasazica, anul trecut a mai strans peste 11.000 de lei, bani pe care a uitat sa ii mentioneze. In 2014, acesta a castigat 26.500 de lei, adica a avut un salariu lunar de peste 2.200 de lei.

Corina Ileana Vasiliu, alt sef de serviciu in cadrul DGASPC Cluj, a castigat anul trecut peste 44.500 de lei, adica a primit un salariu lunar de peste 3.700 de lei. Vasiliu are cel mai mare salariu dintre toti sefii de serviciu.

Dragos Dacian, sef de serviciu, are doua terenuri si doua case in Baciu, un alt teren – cumparat anul trecut, a uitat sa treaca asta in declaratia de avere – in Floresti si un apartament in Bistrita. Conduce un BMW din anul 2011, iar anul trecut a vandut un autoturism cu 5.000 de euro si un apartament cu 40.000 de euro. Anul acesta, Dragos Dacian a dat imprumut 43.000 de euro catre doua persoane fizice. De la DGASPC Cluj, in 2014 a avut un salariu lunar de 1.800 de lei.

Maria Iasko, si ea sef de serviciu, a mostenit trei terenuri in comuna Feleac, are un apartament in Cluj-Napoca si conduce un autoturism Opel. Anul trecut a depus 15.000 de lei in conturi, in conditiile in care a castigat 3.300 de lei pe luna.

Nicoleta Molnar, director general adjunct al DGASPC Cluj, are un apartament in oras si doua autoturisme, iar in conturi are 16.500 de lei. Anul trecut a luat un imprumut de 10.000 de lei, iar salariul sau lunar a fost de aproape 3.800 de lei. In 2014, de la Centrul Judetean de Resurse si Asistenta Educationala Cluj, a mai incasat 2.580 de lei si alti 927 de lei de la FONPC.

Ioana Cristina Rusu, sef de serviciu, are un teren si o casa in Floresti si un apartament in Cluj-Napoca. Dupa ce anul trecut a depus aproape 2.000 de lei intr-un cont, anul acesta a mai depus 22.500 de euro in banca, cu mentiunea “imprumut de la parinti”. La randul ei, Rusu a imprumut alti 10.000 de euro. Toate astea din salariul ei lunar de 2.200 de lei.

Dana Elena Catarig, director general adjunct la DGASPC Cluj, are un teren in Ungaria, un apartament in Cluj si peste 25.000 de lei in conturi. Catarig a acordat un imprumut in valoare de 164.000 de lei catre SC Prodeco Exim SRL si are imprumuturi de la banci si o persoana fizica in valoare de 125.000 de lei si 697.000 de euro. Anul trecut, aceasta a avut un venit de aproape 30.000 de lei, adica un salariu lunar de 2.500 de lei.

Cristinela Fabian, director executiv la DGASPC Cluj, are un apartament in Cluj si conduce un Seat. Detine tablouri in valoare de 5.000 de euro, iar in conturi are 31.000 de lei, cu 2.000 de lei mai mult decat declara anul trecut. In 2014 a avut un salariu lunar de aproape 2.500 de lei.

Nicolae Banc, si el sef de serviciu, are o casa in Cluj-Napoca, iar anul trecut a castigat 26.200 de lei, adica a avut un venit lunar de aproximativ 2.200 de lei.

Nicoleta Chindris, sefa de serviciu, ar trei terenuri – in Cluj-Napoca, Comsesti si Faget – un apartament si o casa in Cluj-Napoca. Conduce un Ford Focus, iar in 2007 a contractat un redit in valoare de 250.000 de euro. Aceasta a castigat anul trecut doar 18.100 de lei, adica a avut un salariu lunar de 1.500 de lei.

Alina Chiorean, sefa de serviciu, are un apartament in Cluj-Napoca si doua masini – un Volkswagen Golf si un Fiat Punto. In 2007 a contractat un credit de 51.000 de euro, scadent in 2037. Anul trecut a castigat aproape 2.200 de lei pe luna.

Maria Coman e cel mai sarac sef de serviciu, conform declaratiei de avere completate. Are un teren in Feleac, iar anul trecut a castigat 1.120 de lei pe luna.

Monica Filip, sef de serviciu, are un apartament in oras si conduce un autoturism Opel. Anul trecut a luat un imprumut de 31.000 de lei, iar salariul sau lunar a fost de aproape 2.650 de lei.

Monica Giurgiu, sef de serrviciu, are un apartament in oras si conduce o Dacia Logan. Anul trecut a avut un salariu lunar de 2.500 de lei.

Carmen Rachita, si ea sef de serviciu, are un teren si o casa in Cluj-Napoca si conduce un Opel Tigra. Anul trecut a avut un salariu lunar de 1.640 de lei. 

Razvan Repede, alt sef de servicu, are un teren in Somesul Rece, unde are si o casa de vacanta. Conduce un Volkswagen, iar anul trecut a avut un salariu lunar de 2.700 de lei.ULTIMA ORĂ

 • Acum 9 hours Sport
  Dacă nu era Ziar de Cluj să scrie despre scandalul alcooliştilor de la U Cluj, totul se muşamaliza. Petrecăreţii au fost “sancţionaţi”. După ce a omis ştirea iniţială, presa de chitanţer uită să ne citeze
 • Acum 10 hours Jos palaria
  Regizorul clujean Gábor Tompa a fost reales în funcția de președinte al Uniunii Teatrelor din Europa
 • Acum 12 hours Din oras
  Ziar de Cluj a scris: ”Domnule Tișe, ieșiți din globul de cristal că vă înecați de la atât fum de trabuc și respirați realitățile cu care se confruntă CETĂȚENII!” Alin Tișe s-a conformat: ”Îmi cer scuze clujenilor”
 • Acum 14 hours FOTOGRAFILA
  Cum se numește primarul care-și numește ”isterici” criticii, clujeni plătitori de taxe și impozite? Care este diferența dintre un astfel de nesimțit și cei care-ți spun: “dar de ce nu pleci dacă e aşa rău?”
 • Acum 14 hours Din oras
  Rozorita a devenit (iar) sefa la APIA Cluj! PSD-ul lui Cordos, tot mai penibil!
 • Acum 16 hours In vizor
  Directoarea de la liceul din Turda care a lăsat un fost lider al interlopilor turdeni să le predea copiilor a fost demisă. Presiunea publică este mai mare decât instituția reabilitării.
 • Acum 16 hours Editorial
  Excesul de ”Moși” și ”tradiții” protembelizate, dăunează grav sănătății sufletești
 • Acum 17 hours Analiza
  IMBECILITATEA GUVERNANȚILOR: Taxele care pun și mai mare presiune pe inflație. Studiu realizat de profesori de la Academia de Studii Economice București și de la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor din cadrul UBB Cluj
 • Acum 18 hours Justitie
  Procurorii clujeni au reconstituit filmul violului de care este acuzat un polițist de la Serviciul Rutier de la IPJ Cluj
 • Acum 1 day Justitie
  JUSTIȚIE CU ORDIN DE ZI PE UNITATE: Alina Bica și Dorin Cocoș scapă de judecată în dosarul ANRP după ce faptele s-au prescris. Se încheie procesul și pentru Crinuța Dumitrean, Sergiu Diacomatu și Gheorghe Stelian, cu condamnări grele în primă instanță
 • Acum 1 day In vizor
  Dacă Emil Boc OSĂ rezolve ”monstruoasa construcție” din Piața Mărăști, va avea un ”Jos pălăria” de la noi. Emil Boc spune că piața trebuie închisă pentru că e un pericol public
 • Acum 1 day Din oras
  S-a ”rezolvat” Strada Victor Papilian, de e gata din nou să o ia la vale. ”Soluțiile alese în cazul alunecărilor de teren de pe strada din cartierul Europa ar putea agrava și mai tare situația”
 • Acum 1 day General
  SĂRĂCIE A LA CLUJ: Elevii se angajează din lipsa banilor, ceea ce duce la abandonul școlar
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE