Afacerea zilei

Banca Transilvania si-a deschis sucursala la Roma

Banca Transilvania se extinde peste hotare. La inceputul lunii, BT Italia inaugurat o sucursala in Roma. „Italia este o piata noua pentru noi, o provocare. Romanii de aici au, de acum inainte, prin Banca Transilvania, banca lor”, spune Omer Tetik, Director General, BT.

La eveniment au participat Dana Constantinescu, ambasadorul Romaniei in Italia, oficialitati locale, precum si colaboratori si clienti ai bancii.

„Ideea extinderii bancii noastre in Roma s-a nascut anul trecut, in primavara anului 2013. Aceasta a fost primita cu entuziasm de toata lumea – de la actionari la angajati. Iata ca, la cateva luni de la acel moment, vedem ca ideea s-a materializat. Speram ca in Italia sa avem succesul din Romania. Sa fie intr-un ceas bun”, a spus Horia Ciorcila, Presedintele Consiliului de Administratie al BT.

Din partea bancii, la eveniment au luat parte membrii Consiliului de Administratie si o parte din top management. Gazda evenimentului a fost Vasile Puscas, membru al Consiliului de Administratie BT, Negociator-Sef al Romaniei cu Uniunea Europeana in perioada 2000 – 2004.

„Bun venit la Roma si mult success primei banci romanesti in Italia, Banca Transilvania. Afaceri cat mai profitabile pentru banca, pentru clientii romani si cei italieni”, le-a urat Dana Constantinescu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *