FOTOGRAFILA

Balustrada ”Doreilor” de pe malurile navigabile ale Someșului lui Boc: ridică-te dală, să punem balustrada, coboară-te dală!

Pe malul navigabil al Someșului lui Emil Boc (că nu seamănă cu nimic din ceea ce s-a randat, când ni s-a prezentat un proiect ”câștigător”) și a cărui ”recepție” tocmai OSĂ se întâmple din 15 noiembrie, ”Doreii” de casă ai municipalității tocmai ce au uitat să pună balustrada, așa că au ridicat toate dalele dinspre margine. Tot pe banii noștri, evident… E de admirat și balustrada grin din ceva tablă, demnă de a ornamenta malul unui râu de oraș de 5 stele. O mizerie ca aia (am fi curioși și cât a costat) ar fi numai bună de mărginit celebrul drum de o bandă jumătate la preț de autostradă Răchițele – Ic-Ponor, sau celebra Centură de Diamant Vâlcele – Apahida.
Dacă Bucureștiul este orașul bordurilor, cu siguranță Clujul este orașul dalelor… Și al tunurilor declarative pe banii prostoilor.
PS: Uitați-vă ce „linie” are balustrada aceea! Așa sunt toate lucrările de ”investiție” făcute cu firmele casă ale ”bocărie”: în bătaie de joc, scumpe și să bifeze Însuși El că a făcut ceva. Ceva nimic.