Uncategorized

Balonul cu tenis de la Winners

Mergeam in fiecare sambata la magazinul Sportul din Bistrita si priveam racheta de tenis facuta la Reghin. Era scumpa, dar trageam sperante, caci doamna Manzat, o batranica insingurata din cartier, imi promisese o suta de lei daca terminam primul la invatatura.

In visul meu, nu peste putini ani, urma sa joc si eu impotriva idolului meu, Jim Courier.

La perete am inceput sa joc, la fel cum mii de copii din Romania acelor ani o faceau, in lipsa altor distractii. Ma antrenam serios, trageam cu creta pe perete o linie de fileu si ma enervam cumplit cand ratam. Iar seara imi spalam frumos cu periuta si sapun mingile, aveam eu impresia ca o sa tina mai mult.

Putini copii din Romania acestor timpuri mai joaca tenis de placere. N-are cine sa ii invete, n-are cine sa le puna racheta in mana, desi e un sport extrem de frumos, util pentru organism, pentru minte. S-a incetatenit ideea ca e un sport scump. Asa si este, daca vrei sa il practici de performanta, dar nu e un capat de lume sa joci de placere.

Winners Tennis Club ramane o investitie de suflet a unor oameni indragostiti de acest sport. Un punct in plus pentru CV-ul acestui oras. Si un loc foarte placut pentru cei ce vor sa isi dezmorteasca oasele. In timpul verii, ai 16 terenuri de zgura la dispozitie. Iar iarna poti lua tenisul in balon :)

Intr-un balon incalzit, o scamatorie tehnica de exceptie, care le permite pasionatilor sa joace tenis chiar daca afara viscoleste! Sunt 3 terenuri de zgura si sunt mai mereu pline!

Am fost recent si ne-am dat in stamba cu niste prieteni, a fost grozav! Langa noi, niste pispirici de 7-8 ani faceau antrenamente, cred ca ne bateau cu ochii inchisi!

Iar tarifele nu mi se par mari deloc. Va e dor de tenis? La balon cu voi!

 

 Misun peste tot: in restaurante bune si proaste din Cluj, in piete si pe stradute cateodata pe nedrept detestate, vad lucruri frumoase nebagate in seama. Nu am pretentia ca sunt vreun mare expert in gastronomie sau arta, dar am un ochi indeajuns de critic ca sa imi permit sa fac o recomandare. Pot sa vad cu obiectivitate ce e bun intr-un lucru si, chiar si cand e rau ceva, sa apreciez ansamblul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *