In vizor

Băiete, încă două studii pentru Aquapark ”Sun”, că unde-au mers doă mai merg două! Și ce mai e suta de mii de euro în ziua de azi?

Toate minciunile lansate în spațiul public cu privire la Aquapark-ul ”Sun” le puteți citi aici (material publicat în 12 mai 2023, fără niciun ecoul la ”bocalăii” Clujului):

AQUAPA! ”Studiile de fundamentare” pentru Aquapark SUN trebuiau să fie gata în în noiembrie 2022, dar susține Boc, ”studiile de fezabilitate” OSĂ fie gata în iunie 2023

Rețineți din material această declarație:

În iunie trebuie să primim studiul de fezabilitate pentru zona de la Sun, apoi vom lua o decizie dacă vom prelua în regie proprie – să vedem cât costă, dacă avem bani, sau îl facem într-un parteneriat public-privat, adică îl scoatem la concesiune de lucrări publice și să fie făcut de un privat”, a declarat primarul Emil Boc, joi, 11 mai, la o emisiune de-a lui de chitanțier.

Și acum comparați-o cu informația livrată mass media de chitanțier de către muncipalitate condusă de aceeași gură care una zile la înceutul lunii mai, alta face la sfârșitul luinii:

”Două studii (de fezabilitate și urbanistic – Plan Urbanistic Zonal) au fost contractate de Primăria Cluj la finalul lunii mai pentru a pregăti noul aqapark anunțat pe un teren de peste 5 hectare, la ștrandul Sun din cartierul Grigorescu, obiectiv dețintu de Regia Autonomă a Domeniului Public din subordinea Consiliul Local. Studiul de fezabilitate pentru viitorul complex de agrement va fi făcut, pentru 269.900 lei, fără TVA, de firma AQUA AZUR din Constanța iar Planul Urbanistic Zonal de firma AE DEVELOPMENT din Poarta Albă Constanța, pentru alți 269.900 lei, fără TVA. Studiile ar putea fi livrate în toamna acestui an. Ambele achiziții s-au făcut prin cumpărare directă. Studiul de fezabilitate urmează să fie livrat în circa 4 luni (120 de zile), potrivit temei de proiectare fixate de municipalitate.”

Prin urmare:

  • suntem în luna iunie despre care ni se spunea că este luna în care OSĂ avem studiul de fezabilitate
  • dar studiul ori era numai în imaginarul lui Boc, fie acestuia nu i s-a livrat informația că încă nu a fost contractat, fie are administrația o mică ”obligație” și a mai contractat unul.
  • 120 de zile pentru livrare, de la data achiziționării directe, ne dă finalul de la luna septembrie ca dată finală. Care lună septembrie e luna iunie numai în imaginarul lui Boc. Dar poate se hărnicesc băieții și fac livrarea în iunie, cum s-a asfaltat înainte de termen și strada Dragalina, pe care ulterior au spart-o.

Chiar nu sunteți sătui de atâtea minciuni?