Rautacisme

Bag seamă că „OCHIUL ŞI TIMPANUL” şi-a luat alt REPER în politică: USR se destramă, în ritm accelerat. Încă un senator pleacă în partidul lui Cioloș

Destrămarea #Unuţi_Salivăm_România se desfăşoară conform planului, în fiecare zi anunțându-se câte un nou transfer, fie către REPER-ul lui Dacian Cioloș, fie către PNL. Se pare că „securiştii” care au încropit şandramaua mutrelor dubioase, mută aceste mutre către alte şandramale politice. Noi tot tragem speranţa că dacă Dan Barna era preşedinte nu se întâmpla mare drulă cu partiduleţul de hipsteri de stânga-dreapta.

Şi senatorul USR Dragoș Popescu își va anunța plecarea din partid și i se va alătura lui Dacian Cioloș, în REPER.

Dragoș Popescu a candidat pe listele PLUS, fostul partid al lui Dacian Cioloș și a obținut un mandat de senator la Dâmbovița.

COMPLETARE: Hehehe, şideputatul Lorand Sas, ales pe listele PLUS, va părăsi USR și i se alătură lui Dacian Cioloș în REPER.

Adevărata lovitură pentru USR, însă, abia se conturează. În prezent, USR are 51 de deputați, iar dacă Lorand Sas va pleca, grupul va număra doar 50 de deputați. Astfel, USR riscă să ajungă la un număr de sub 50 de deputați, ceea ce nu le va mai permite să sesizeze Curtea Constituțională decât dacă obțin semnături din partea deputaților din alte grupuri parlamentare.

Singurul care ar mai putea să-i ajute cu o semnătură, ceva, ar fi Ludovic Orban, băiatul acela palavragiu pe care chiar ei nu l-au mai vrut prim ministru…