In vizor

Avram Gal, penalofilul ridicol de șef al PSD Cîmpia-Turzii, dat de pământ de un celebru Chef clujean: ”Domnu’ patron, vezi că ți-a rămas puțină foiță de hAUR în colțul gurii”. Vasile Dîncu, prin lipsa sa de reacție, e complice la acest gherțoism politic

Măscăriciul de președinte PSD Câmpia Turzii, Avram Gal, a fost aspru criticat de celebrul chef clujean Paul Siserman, după ce acesta i-a oferit unei eleve admisă la Sorbona celebrul burger de gherțoi parvenit ”dă 6200 USD cifla”. Președintele PSD Cluj, Vasile Dîncu, prin lipsa sa de reacție, e complice la acest gherțoism politic. 

Zilele trecute liderul PSD Cîmpia Turzii (penibilă organizație mai păstorește la nivel județean Vasile Dîncu care permite, fără să taxeze, etalarea acestei opulențe de neam prost când 4 milioane de români, public țintă al PSD, sunt la limita subzistenței), și-a prezentat, din nou (că de o lună numai rahatul acesta poleit cu aur îl mestecă), ”burgărul” de neam prost ”pregătit pentru Untold”, în valoare de 6.200 de euro, în contexul oferirii acelei monstruozități culinare unei eleve care a fost admisă la Sorbona.

Gherțoiul s-a și tras în poză cu monstruozitatea și fata.

”Dragii mei, am reușit să facem burgerul de 6.200 de euro, acest burger are numele Cristiano Ronaldo și va fi oferit unei fetițe, Amalia, care a intrat la facultate la Sorbonne”, a spus Gal într-un mesaj pe o rețea de socializare.

”Cea mai proasta și mai mincinoasa reclama. Și spun asta pentru că toată informația vine de la angajați.” – a reacționat Paul Siserman, celebrul chef clujean.

”Dar să ne uităm din alt punct de vedere:

”Cel mai scump burger din lume” costă 6.200 de euro, se gătește la Cluj și îi este destinat publicului Untold.

Ce conține? Sună a mișto, dar nu e: “UN KIL” de vită Kobe, o chiflă făcută cu maia veche de 300 de ani, apă virgină dintr-un iceberg din Antarctica, foiță de aur, cartofi de 700 de euro kilogramul, ”caviar Beluga imperial”, trufe, jamon din cel mai costisitor, ou moale de găină araucana și alte ingrediente care să leșine orice snob profesionist.

Știrea mi se pare alta: ”Burgerul prezentat, sâmbătă, în premieră a fost dăruit unei absolvente de liceu din Cluj-Napoca, Amalia Hațegan, care a fost admisă în acest an la Universitatea Sorbona din Paris, specialitatea Matematică-Informatică”.

Așa s-au gândit oamenii de la restaurant să premieze performanța: cu un maldăr de mâncare. Cu două kile de potol ridicol de scump, imposibil de consumat la o singură masă (ori chiar două) de un om normal. Doar așa știu unii să-și arate suprema apreciere: mațu’ plin, apoi aur pe hârtia igienică.

Că tot va studia fata matematicile, parcă văd formularea problemei: ”Se dau 6.200 de euro, sub forma unui chiolhan hipercaloric și ultrafițos. Să se calculeze câte mese normale/ cărți/ haine/ alte chestii cu adevărat utile putea cumpăra de banii ăștia Amalia, în primele 3 luni din anul universitar”. (Ce zici Domnu Profesor Vasile Dîncu, faci mătăluță acest calcul, ni-l transmiți și nouă? Nu îți crapă obrazul de rușinea nerușinării acestui cocalar pe care l-ai plantat șef la Cîmpia Turzii? -întrebarea redacției)

Apropo domnu’ patron vezi ca ți-a rămas puțină foiță de hAUR in colțul gurii :))

Zi făina la toți gura cască și aplaudacii de serviciu care dacă ar fi sa treacă pragul restaurantului, nu ar avea bani sa bea o apa plata în el”, a încheiat chef Paul Siserman pe pagina sa de socializare.

 

Sursa: Gazeta de Cluj