FOTOGRAFILA

AVIOANE ŞI OZN-uri ELECTORALE: Poza de sus „OSĂ” coste 400 de milioane de euro, poza de jos „OSĂ” coste doar 29,7 milioane de euro. Zicem că de banii aceştia să ne luăm 13 sau 14 poze de jos (cum o să luăm şi cu proiectele)

În poza de mai sus este Spitalul Pediatric Monobloc din Borhanci care „OSĂ” fie construit cu numai 1.991.571.570 lei (TVA inclus), adică puțin peste 400 de milioane de euro. Bani care vor proveni de undeva, poate chiar din PNRR. Care PNRR nu ne poate oferi, după cum vă ziceam ieri, decât 68 de milioane de euro pe investiție, dacă va întruni criteriile de eligibilitate. ŞI NU LE ÎNTRUNEŞTE.

În poza de jos este Măreţul Bazin Olimpic al lui Emil „OSĂ” Boc care „OSĂ” se facă tot în Borhanci. Din licitația lansată pe SEAP de către municipalitate aflăm că proiectul prevede construirea unei clădiri pe trei niveluri cu un bazin de înot acoperit, capacitate de 1000 de spectatori, și zone dedicate competițiilor sportive de natație şi „OSĂ” coste 23 milioane euro. La care se adaugă pe platouaşul numit HUB Educaţional (după imediat 20 de ani în care Boc n-a fost capabil să propună şi să construiască o şcoală nouă): o creșă, o grădiniță, o școală gimnazială, un liceu, o zonă de pădure-parc, o bază sportivă și garnitură de străzi aferente, plus salată de lucrăritehnico-edilitare pentru întregul HUB educațional, în valoare de 6,7 milioane euro. Total: 29,7 milioane de euro.

Vorba blondei întrebate care locaţie e mai apropiată: „Luna sau Parisul”? „Luna, fată, că Parisul nu-l văd de aici”…, parcă e mai amplu, din punct de vedere tehnico-ingineresc, proiectul pe care „OSĂ” îl facă Boc.

Oricum, tot despre avioane şi OZN-uri electorale vorbim. Din categoria: „Emil Boc ne anunţă ce vom avea în HUB-ul educaţional din Borhanci: Someş navigabil, prelungirea liniei de tramvai până în Floreşti, clădirea Filarmonicii, patinoare, amenajarea Cetăţuii, metrou, centură metropolitană, parkingul din Piaţa Mihai Viteazul, aquaparc şi neaparat bazin olimpic„.

Nu îi costă nimic să introducă în SEAP ce vor apoi să comunice cum avansează cu viteza unei hârtii pe an în fiecare proiect. Ce fac ei nu este pentru oameni care judecă, ci pentru asimptomaticii lor în inteligenţă.

CITEŞTE ŞI: Ziar de Cluj mai câştigă un pariu: O SĂPTĂMÂNĂ a durat până când Emil Boc a ieşit să ne ameninţe că VOM AVEA “unul dintre cele mai moderne bazine de înot”. Se putea să nu-şi lege Excelenţa Sa, Însuşi El Primarul, imaginea de David Popovici?