Rautacisme

AVICII, o varianta scumpa si proasta pentru „Capitala Europeana a Tineretului”

Scris de 1,157

AVICII ar putea mixa anul viitor la Cluj-Napoca, in cadrul proiectului „Capitala Europeana a Tineretului”. Daca acest nume se confirma, tinerii europeni vor putea sa vada cat de cocalari sunt cu adevarat clujenii.

Potrivit unor surse, din cei 1,8 miioane de lei alocati de la bugetul local pentru rezervarea artistilor internationali principali pentru pogramul “Cluj-Napoca 2015 – Capitala Europeana a Tineretului”, reprezentantii federatiei SHARE vor sa il aduca pe DJ-ul suedez Tim Bergling, cunoscut drept AVICII.

Reprezentantii federatiei SHARE au aratat in cererea de finantare ca vor incerca sa aduca la Cluj cel putin un „artist de top 10”. Cea mai cunoscuta piesa a DJ-ului este „Wake Me Up!”, catalogata de clubberi drept „maneaua anului 2013”.

In momentul in care si-a dat demisia, Bogdan Buta a promis ca in 2015 va concerta la Cluj unul dintre cei mai populari artisti din lume. In cazul in care este vorba de AVICII, clujenii sunt mai mult decat indreptatiti sa-si ceara banii inapoi. Consideram ca reprezentantii federatiei SHARE au si misiunea de a educa gusturile tinerilor, inclusiv din punct de vedere muzical, astfel ca si-ar putea indrepta atentia catre artisti cu adevarat populari, nu „vedete de carton”.

Sursa foto: mtv.comULTIMA ORĂ

 • Acum 13 hours Sport
  DACĂ TOT DĂ ACEST ”GIGI BOCALI” AL CLUJULUI 2 MILIOANE DE EURO, U Cluj a avut o prestație execrabilă la Arad
 • Acum 14 hours Eveniment
  NU, nici asta nu e glumă de 1 Aprilie: Primăria Cluj-Napoca a pierdut procesul cu Curtea de Conturi, după ce a băgat peste 3 milioane de lei din bugetul local în buzunarele unor firme de salubritate. Nici județul nu e mai prejos: Urmează tura din acest an, de 31 milioane de euro prădată în salubritate
 • Acum 15 hours In vizor
  NICIO NOUTATE: Mediul privat ține economia României în spate. Pe banii privaților se face dezmățul bugetar
 • Acum 16 hours Politica
  NU E GLUMĂ DE 1 APRILIE, că guvernanții nu glumesc când buzunăresc: Ne paște un val nou de scumpiri
 • Acum 1 day In vizor
  Rareș Bogdan invocă ”forțe oculte“ care vor să-l compromită pentru că a deranjat la Bruxelles! Totul, după ce a apărut informația că ar fi cerut și el șpagă în scandalul de corupție de la Aeroportul Otopeni
 • Acum 1 day In vizor
  Mai ţineţi minte când Ziar de Cluj scria că “Pantelică de la “readepică” s-a pus pe şantajat operatorii de deşeuri cam fără frică”? Păi, pe anul 2022 a încasat de la operatorii de salubritate de peste 5 ori mai mult la Platforma temporară Pata Rât decât a plătit la CMID pentru eliminarea deșeurilor!
 • Acum 2 days Justitie
  EDUCAȚIE CU BĂTĂTORUL DE ȘNIȚERE: Un jandarm din Brașov, trimis în judecată la Tribunalul Militar Cluj, pentru rele tratamente și violență față de propriul copil. Pe ăștia îi caută cineva la cap când îi angajează?
 • Acum 2 days Din oras
  Cică și parcul ”Armătura” e aproape gata. Dacă și lucrătura aceasta arată a parc…
 • Acum 2 days Din oras
  AR FI DE RÂS, DACĂ NU AR FI DE PLÂNS: Directorul Eco Garden se laudă cu ce știe să facă UNTOLD într-o noapte: ”Am terminat de decopertat vechiul gazon”
 • Acum 2 days Politica
  Marcel Ciolacu, după negocierile cu vicepreședintele Comisiei Europene: ”Fermierii români vor primi ajutor din partea UE”
 • Acum 2 days Eveniment
  FRAUDĂ DE 2 MILIOANE DE EURO: Ucraineni cazați doar pe hârtie. Poliția a făcut descinderi și în Cluj
 • Acum 2 days Politica
  Ligia Deca, în contradicție cu ea însăși. A scos salariile profesorilor din proiectul legii Educației, la 20 de zile după ce a anunțat public că salarizarea profesorilor va fi în legea Educației
 • Acum 2 days Eveniment
  Bulgaria și România au înregistrat o scădere a prețurilor la energie electrică, ambele cu -8,44%
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE