Rautacisme

AVICII, o varianta scumpa si proasta pentru „Capitala Europeana a Tineretului”

AVICII ar putea mixa anul viitor la Cluj-Napoca, in cadrul proiectului „Capitala Europeana a Tineretului”. Daca acest nume se confirma, tinerii europeni vor putea sa vada cat de cocalari sunt cu adevarat clujenii.

Potrivit unor surse, din cei 1,8 miioane de lei alocati de la bugetul local pentru rezervarea artistilor internationali principali pentru pogramul “Cluj-Napoca 2015 – Capitala Europeana a Tineretului”, reprezentantii federatiei SHARE vor sa il aduca pe DJ-ul suedez Tim Bergling, cunoscut drept AVICII.

Reprezentantii federatiei SHARE au aratat in cererea de finantare ca vor incerca sa aduca la Cluj cel putin un „artist de top 10”. Cea mai cunoscuta piesa a DJ-ului este „Wake Me Up!”, catalogata de clubberi drept „maneaua anului 2013”.

In momentul in care si-a dat demisia, Bogdan Buta a promis ca in 2015 va concerta la Cluj unul dintre cei mai populari artisti din lume. In cazul in care este vorba de AVICII, clujenii sunt mai mult decat indreptatiti sa-si ceara banii inapoi. Consideram ca reprezentantii federatiei SHARE au si misiunea de a educa gusturile tinerilor, inclusiv din punct de vedere muzical, astfel ca si-ar putea indrepta atentia catre artisti cu adevarat populari, nu „vedete de carton”.

Sursa foto: mtv.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *