Analiza

Averile directorilor din Primărie: Ovidiu Cîmpean, vicepreședinte PNL Cluj, șeful Direcției Evenimente publice și informare cetățeni, câștigă circa 2000 de euro pe lună

V-ați întrebat vreodată cât câștigă locotenții lui Emil Boc, primarul „sărac și cinstit” care locuiește la bloc în Zorilor și care de abia și-a permis, în 2021, după o viață de muncă în slujba cetățenilor, o amărâtă de casă de vacanță în Câmpenești?

Ziar de Cluj vă prezintă averile directorilor din Primăria Cluj-Napoca – ce salarii și ce proprietăți au cei care trudesc din greu, zi de zi, pentru dezvoltarea orașului imobiliaro-festivalier.

Ovidiu Cîmpean este vicepreședintele PNL Cluj și directorul Direcției Evenimente publice și informare cetățeni din cadrul Direcției Generale Comunicare, dezvoltare locală și management proiecte. Direcția condusă de Cîmpean are în subordine 4 compartimente: Serviciul Evenimente publice, Serviciul Centrul de informare pentru cetățeni, Serviciul Strategii de marketing, Serviciul Administrare Baza sportivă Gheorgheni.

Potrivit declarației de avere a subordonatului lui Boc, completată în 12 mai 2021, familia Cîmpean deține 3 apartamente, unul cumpărat anul acesta:

Ovidiu Cîmpean mai posedă un Renault fabricat în anul 2007, un autoturism cu norme de poluare peste cele agreate de către șeful său cel mare din Primărie, care pledează pentru trotinete și autoturisme electrice.

Cîmpean nu are declarate active financiare (conturi, depozite bancare), dar a cumulat mai multe datorii, însumând 56 384 euro și 398 716 lei:

Directorul Cîmpean are de unde să își plătească ratele la bancă! În anul anterior, a obținut de la Primăria Cluj-Napoca un venit total de 118 113 lei. Un salariu lunar, așadar, de 9 842 lei.

De la R.A. Termoficare, soția sa a câștigat anul trecut  62 582 lei, iar de la Parlamentul României – 9 251 lei. Din chiria unui apartament din Cluj-Napoca, aceasta a mai încasat 10 560 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *