Analiza

Averile directorilor din Primărie: Ionela-Iulia Ardeuș, șefa Direcției Patrimoniu, are proprietăți imobiliare valoroase și un salariu de circa 2000 de euro

V-ați întrebat vreodată cât câștigă locotenții lui Emil Boc, primarul „sărac și cinstit” care locuiește la bloc în Zorilor și care de abia și-a permis, în 2021, după o viață de muncă în slujba cetățenilor, o amărâtă de casă de vacanță în Câmpenești?

Ziar de Cluj vă prezintă averile directorilor din Primăria Cluj-Napoca – ce salarii și ce proprietăți au cei care trudesc din greu, zi de zi, pentru dezvoltarea orașului imobiliaro-festivalier.

Ionela-Iulia Ardeuș conduce Direcția Patrimoniul municipiului şi evidenţa proprietăţii din cadrul Primăriei Cluj-Napoca, direcție care are în subordine: Serviciul Administrare spaţii terenuri; Compartimentul vânzări bunuri imobile; Serviciul Autorizări comerţ; Serviciul Evidenţă patrimoniu şi cadastru; Biroul Cadastru topometrie; Biroul Evidență străzi din municipiul Cluj-Napoca.

Directorul executiv Ionela-Iulia Ardeuș deține mai multe terenuri în intravilanul municipiului Cluj-Napoca, în comuna Râșca și în Frata:

Directoarea a cumpărat, în Cluj-Napoca, un apartament și o casă, și a moștenit în Turda un apartament:

La capitolul „bunuri mobile”, Ionela-Iulia Ardeuș stă mai prost: deține o Dacia 1300, fabricată în 1979, câștigată la CEC. O mașină în dezacord total cu politicile publice ale șefului său, primarul Emil Boc, ce promovează trotineta și autoturismele electrice, nepoluante.

Directoarea nu are declarate active financiare (conturi și depozite bancare, carduri de credit ș.a.) și a contractat un singur credit cu ipotecă pentru imobil, scadent în 2022, cu o valoare de 17 000 de euro.

De la Primăria Cluj-Napoca, Ionela-Iulia Ardeuș a obținut, în anul anterior, un venit total de 118 113 lei, adică un salariu lunar de 9 842 lei.

Dintr-o chirie, și-a rotunjit veniturile anuale cu încă 19 140 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *