Analiza

Averile directorilor din Primărie: Ionela-Iulia Ardeuș, șefa Direcției Patrimoniu, are proprietăți imobiliare valoroase și un salariu de circa 2000 de euro

Scris de 581

V-ați întrebat vreodată cât câștigă locotenții lui Emil Boc, primarul „sărac și cinstit” care locuiește la bloc în Zorilor și care de abia și-a permis, în 2021, după o viață de muncă în slujba cetățenilor, o amărâtă de casă de vacanță în Câmpenești?

Ziar de Cluj vă prezintă averile directorilor din Primăria Cluj-Napoca – ce salarii și ce proprietăți au cei care trudesc din greu, zi de zi, pentru dezvoltarea orașului imobiliaro-festivalier.

Ionela-Iulia Ardeuș conduce Direcția Patrimoniul municipiului şi evidenţa proprietăţii din cadrul Primăriei Cluj-Napoca, direcție care are în subordine: Serviciul Administrare spaţii terenuri; Compartimentul vânzări bunuri imobile; Serviciul Autorizări comerţ; Serviciul Evidenţă patrimoniu şi cadastru; Biroul Cadastru topometrie; Biroul Evidență străzi din municipiul Cluj-Napoca.

Directorul executiv Ionela-Iulia Ardeuș deține mai multe terenuri în intravilanul municipiului Cluj-Napoca, în comuna Râșca și în Frata:

Directoarea a cumpărat, în Cluj-Napoca, un apartament și o casă, și a moștenit în Turda un apartament:

La capitolul „bunuri mobile”, Ionela-Iulia Ardeuș stă mai prost: deține o Dacia 1300, fabricată în 1979, câștigată la CEC. O mașină în dezacord total cu politicile publice ale șefului său, primarul Emil Boc, ce promovează trotineta și autoturismele electrice, nepoluante.

Directoarea nu are declarate active financiare (conturi și depozite bancare, carduri de credit ș.a.) și a contractat un singur credit cu ipotecă pentru imobil, scadent în 2022, cu o valoare de 17 000 de euro.

De la Primăria Cluj-Napoca, Ionela-Iulia Ardeuș a obținut, în anul anterior, un venit total de 118 113 lei, adică un salariu lunar de 9 842 lei.

Dintr-o chirie, și-a rotunjit veniturile anuale cu încă 19 140 lei.ULTIMA ORĂ

 • Acum 4 hours Politica
  ACUM SE VA VEDEA DACĂ PRIMEAZĂ ”BLIDUL” ÎN FAȚA VOCAȚIEI: Vârsta de pensionare va crește la 65 de ani pentru militari, diplomați, personalul auxiliar din instanțe. Impozit de 30% pentru o cotă din pensiile speciale. Pensiile magistraților aflate în plată se vor recalcula
 • Acum 5 hours FOTOGRAFILA
  Cât a durat ”asfaltarea” ”înainte de termen” a străzii Dragalina? Ei, bine, se sparge la loc. ”Nu e vina lor”, ci a celor care au lăsat niște țeavă pe dinafară
 • Acum 6 hours Rautacisme
  Întrebare a la Radio Erevan: Ce OSĂ conțină Parcul Gh. Dima din Zorilor, care trebuia licitat încă de anul trecut? OSĂ conțină beton și dale. Și 1001 povești despre arbori în plus
 • Acum 7 hours General
  Ciolacu: Președinta Ungariei a făcut declarații total inacceptabile, cu caracter revizionist pe tema Transilvaniei
 • Acum 8 hours Politica
  PROASTA COMUNICARE A PSD ÎN GREVA PROFESORILOR: Când nu s-a respectat niciodată Legea care acordă 6% din PIB Educației, să vii să contracarezi ”dreptul la grevă” cu ”dreptul la educație”, înseamnă să ai consilieri extrem de proști!
 • Acum 8 hours Eveniment
  Președintele sindicatelor din Educație: ”În momentul de față vorbim de amânarea examenelor”
 • Acum 9 hours Editorial
  Dervișii rotitori de la Guvernare
 • Acum 10 hours In vizor
  Le-au trebuit PATRU ani de la concursul de soluții pentru a ajunge, în sfârșit, să prezinte Comisiei de Urbanism (de Cumetrie din ”bocărie”) reamenajarea Cetățuii!
 • Acum 11 hours Sport
  Dan Petrescu a sărit la bătaie cu propriul jucător și i-a bătut obrazul lui Hagi
 • Acum 11 hours Eveniment
  Greva din învăţământ continuă: ”Guvernul trebuie să înțeleagă, măcar acum, în al doisprezecelea ceas”
 • Acum 11 hours Politica
  OPTIMISM: Vasile Dîncu susține că ”rotativa” OSĂ se facă
 • Acum 13 hours Politica
  ROTATIVA S-A ÎNȚEPENIT ÎN SARABANDA GREVELOR: Angajaţii CFR protestează luni în faţa Ministerului Transporturilor
 • Acum 23 hours Straineze
  După numărarea a 98% dintre voturi, Erdogan a câștigat alegerile prezidențiale inclusiv în numărătoarea opoziției
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE