FOTOGRAFILA

Avem o administrație locală de dă în gropi

Scris de 736

În urmă cu două luni s-a ”modernizat” intersecția Traian Vuia cu Branului.

Au pus borduri, au trasat pe jos noi semne și sensuri, au lățit  ”căruțabilul”.

Însă, în buna tradiție a fiecărei lucrări făcute de municipalitatea clujeană, o porțiune de aproximativ trei mp a rămas așa, neasfaltată. Dar nici semnalizată ca atare: groapă, bă, fraiere de contribuabil care-ți faci mașina praf!

Așa că prostoiul de contribuabil clujean trece prin groapa respectivă de la o lucrare cu care Emil ”OSĂ” Boc s-a lăudat că o va fi terminat în timp util, la ”ștok”.

Imediat sunt trei luni de când mizeria de groapă este tot acolo, așa cum au lăsat-o ”doreii” vreunei firme de casă de-a municipalității. Trei luni și nu s-a făcut nimic.

Așteptăm să ni se spună de la primărie că ”nu s-a recepționat lucrarea”, că ”se va remedia pe banii firmei care nu a executat-o”, sau să iasă Ecoul lui Boc, Dan Tarcea, să ne explice că e o zonă de ”wild” a orașului, așa mai pe sălbăticie, că nu putem vorbi chiar despre o stradă, cât despre un drum de țară, să nu uite primarul de unde a pornit – iar cei care ați mai trecut în ultima vreme prin Răchițele cam știți cât de mizerabil arată drumul de acolo.

Într-un oraș care-și betonează și asfaltează fiecare fir de iarbă, tocmai de-o groapă de trei mp nu s-a mai găsit material?

Și chiar nimeni nu-și mai mișcă osânzile acelea premiate cu bani din birourile municipalității să observe ce se mai întâmplă în oraș?

Polițiștii pensionarului de lux Bonțideanu nu se mai rostogolesc pe străzi, nu mai patrulează, nu mai observă nimic altceva decât baba cu ”petrinjelul” vândut ”ilegal” la colțul străzii?

Avem o administrație locală de dă în gropi.ULTIMA ORĂ

 • Acum 3 hours Rautacisme
  Întrebare a la Radio Erevan: Ce OSĂ conțină Parcul Gh. Dima din Zorilor, care trebuia licitat încă de anul trecut? OSĂ conțină beton și dale. Și 1001 povești despre arbori în plus
 • Acum 4 hours General
  Ciolacu: Președinta Ungariei a făcut declarații total inacceptabile, cu caracter revizionist pe tema Transilvaniei
 • Acum 4 hours Politica
  PROASTA COMUNICARE A PSD ÎN GREVA PROFESORILOR: Când nu s-a respectat niciodată Legea care acordă 6% din PIB Educației, să vii să contracarezi ”dreptul la grevă” cu ”dreptul la educație”, înseamnă să ai consilieri extrem de proști!
 • Acum 5 hours Eveniment
  Președintele sindicatelor din Educație: ”În momentul de față vorbim de amânarea examenelor”
 • Acum 5 hours Editorial
  Dervișii rotitori de la Guvernare
 • Acum 7 hours In vizor
  Le-au trebuit PATRU ani de la concursul de soluții pentru a ajunge, în sfârșit, să prezinte Comisiei de Urbanism (de Cumetrie din ”bocărie”) reamenajarea Cetățuii!
 • Acum 8 hours Sport
  Dan Petrescu a sărit la bătaie cu propriul jucător și i-a bătut obrazul lui Hagi
 • Acum 8 hours Eveniment
  Greva din învăţământ continuă: ”Guvernul trebuie să înțeleagă, măcar acum, în al doisprezecelea ceas”
 • Acum 8 hours Politica
  OPTIMISM: Vasile Dîncu susține că ”rotativa” OSĂ se facă
 • Acum 9 hours Politica
  ROTATIVA S-A ÎNȚEPENIT ÎN SARABANDA GREVELOR: Angajaţii CFR protestează luni în faţa Ministerului Transporturilor
 • Acum 19 hours Straineze
  După numărarea a 98% dintre voturi, Erdogan a câștigat alegerile prezidențiale inclusiv în numărătoarea opoziției
 • Acum 22 hours Politica
  STRÂNȘI DE ”OUȚE”, GUVERNANȚII SE MIȘCĂ: Premierul Ciucă i-a cerut ministrului Muncii să se întâlnească luni cu sindicaliștii pentru ca legea salarizării să fie finalizată mai repede iar profesorii să primească salarii mărite înainte de 15 iulie
 • Acum 1 day In vizor
  Profesorii resping propunerile Guvernului și prevederile OUG anunțată duminică și transmit că vor continua greva: ”Un pic de bani și au redenumit primele, nu asta așteaptă colegii noștri”
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE