In vizor

Avem dovada că „Fany” Cadar a ameninţat-o pe fata şefului Poliţiei locale Baia Mare pe care a lăsat-o gravidă. Recunoaşte că, beat fiind, a încercat să o calce cu maşina

Telenovela dintre celebrul „donhuan” al Clujului, Ştefan „Fany” Cadar, patronul firmei de transport Fany şi gravida Georgiana Perian, fiica şefului Poliţiei locale Baia Mare, atinge cote dramatice. Aseară, Ştefan Cadar a minţit, cu neruşinare, redacţia „Ziar de Cluj” spunând că nu o cunoaşte pe fată, că nu s-a culcat cu ea niciodată şi că nu a ameninţat-o deloc.

Avem însă dovada că Ştefan Cadar a încercat să o calce cu maşina, beat fiind, pe biata fată – asta pentru că recunoaşte el însuşi acest lucru într-o convorbire pe care Georgiana Perian a înregistrat-o.

Dacă „idolul la femei”, Ştefan Cadar, a reuşit, o viaţă întreagă, să le fraierească pe acestea să-i accepte exagerările (soţia Olezia nu a divorţat, amanta Paula e încă cu el), ei bine, o puştoaică de 22 de ani mi ţi-l face pe Şefănică Cadar ca la Vadu Surpat.

Într-o discuţie avută cu redactorul „Ziar de Cluj”, Georgiana Perian recunoaşte că are silicoane, dar nu crede că este o „văduvă neagră”, ci pur şi simplu o tânără naivă care s-a îndrăgostit de acest „escroc sentimental” ce a lăsat-o cu burta la gură, ruşinată şi cu viitorul incert.

Practic călăul a ajuns victimă, căci aceste ameninţări pe care însuşi Cadar le recunoaşte în convorbire, ridică întrebarea serioasă dacă nu cumva acesta a încercat regimul liberării condiţionate, agravându-şi serios situaţia – asta deoarece patronul Fany a fost eliberat din închisoarea de la Gherla în ianuarie 2018 sub anumite condiţionări. Nu e nimic ilegal că a lăsat o fată naivă gravidă şi că acum nu este destul de bărbat să-şi susţină o nouă familie. Dar Cadar încalcă legea ameninţând cu moartea alte persoane, urcând beat la volan şi având tentativa de a o omorî pe Georgiana.

Aşteptăm ca autorităţile competente să îşi spună cuvântul în această chestiune.

Până atunci să remarcăm micimea de caracter a acestui personaj care, în convorbirea pe care v-o prezentăm, încearcă cu disperare să o aburească pe biata Georgiana să avorteze, reducând viaţa unui copil şi uciderea lui la o simplă pastilă. Asta deşi, în urmă cu puţine luni, chiar papagalul de Cadar îi scria domnişoarei că vrea musai să-i facă un copil, o fetiţă, numind-o „mireasa lui”; iar acum o dă la întors şi nu-şi mai recunoaşte consimţământul, presând-o cu înjurături, sau cu vorbe mieroase, pe cea cu care se înciotase în hoteluri.

Tot ca un papagal, Cadar promite o viaţă de paradis Georgianei dacă consimte să-şi omoare copilul – în viziunea lui aceasta fiind doar o fată bună pentru sex cu care el să-şi facă mendrele şi apoi să se întoarcă la Paula şi Olezia lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *