Rautacisme

Având în vedere că mortul Zaharia de la APIA nu a fost încă găsit, este evident că pesediștii locali au terminat cu parastasul și s-au apucat să umble la butoane pentru înlocuirea lui “Elodiu”

Dacă în plan civil putem înțelege că legea trebuie respectată și că trebie să treacă doi ani până când decesul lui Zaharia să fie constatat, în plan politic și administrativ este incredibil însă că la APIA Cluj nu a fost desemnat un nou șef care să conducă această importantă instituție.

Este de o evidență jenantă faptul că “mortul” nu vine la serviciu și că este nevoie ca cineva competent care să preia frâiele instituției. Nu înțelegem de ce ministrul de resort o lălăie cu numirea, câtă vreme a primit deja din partea PSD Cluj propunerea de înlocuire. Se pare că înșiși dânșii, Nasra și Itu, s-au nevoit să meargă la ministru, însă, cel mai probabil, “prestanța” lor l-a cam lăsat rece, mai ales că șeful APIA pe România este un fost coleg de facultate cu un personaj din APIA Cluj (care nu este alegerea înșilor din PSD Cluj) și care vrea el să fie șef.

În orice caz, situația este absolut penibilă.

PS: În altă ordine de idei, ne-a parvenit la Redacție o notificare adresată de către Sindicatul APIA din Cluj adresată marelui nostru patron Liviu Alexa. În aceasta sindicaliștii păreau să fie nemulțumiți de un anume articol. Din nefericire, n-am mai apucat să citim hârtia din motive obiective – Liviu Alexa ștergându-se cu aceasta la mărețul său popou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *