De cartier

Autoritățile anunță deschiderea Bazinului Olimpic din Grigorescu cu acces restricționat și reduceri pe bază de parteneriate suspendate. „Sper să le fie gol bazinul”

Autoritățile locale intenționează să redeschidă Bazinul din Grigorescu. Pentru început, bazinul olimpic va funcționa cu o capacitate redusă. Iar reducerile pe baza diverselor parteneriate nu sunt valabile deocamdată. Clujenii și-au exprimat nemulțumirea.

Potrivit edilului Emil Boc, accesul publicului va fi posibil doar pe bază de programare, iar cei care dețin abonamente din perioada în care bazinul și-a suspendat activitatea din cauza pandemiei de coronavirus vor avea prioritate. 

„În 16 iunie vom redeschide bazinul Olimpic din Grigorescu. La acea dată estimăm că apa va fi în parametri optimi, astfel încât bazinul să-și poată deschide porțile. 

Acestea sunt datele preliminare care trebuie doar confirmate. 

Într-o primă etapă, accesul publicului va fi restricționat la 70% din capacitatea bazinului.

Și intrarea se va face pe bază de programare prealabilă”, a dezvăluit primarul Emil Boc în cadrul unei intervenții telefonice la un post de radio local. 

Desigur, marea re-deschidere va fi realizată pe etape.

Astfel, pentru început va fi asigurat accesul pentru clienții care au abonamente ori cursuri plătite înainte de debutul pandemiei de coronavirus, atunci când activitatea bazinului a fost suspendată. 

Întrebat dacă accesul publicului va fi condiționat de vaccinare ori de efectuarea prealabilă a testelor antigen/PCR, primarul Emil Boc a precizat:

„Nu am văzut să fie o asemenea condiție. 

Din ce am trecut în revistă, adică condițiile din lege, purtarea măștii de protecție este obligatorie la intrare și în vestiare. 

Este interzis accesul celor care prezintă semne de infecție respiratorie. 

Nu am văzut alte condiții”, a explicat Emil Boc. 

„Momentan nu eliberăm abonamente noi.

Intrările, în limita a 70% din capacitate, se vor putea face exclusiv pe bază de bilet.

Reducerile pe baza diverselor parteneriate nu sunt valabile deocamdată”, au notat și reprezentanții bazinului. 

Tariful unui bilet, pentru copii, este de 17 lei, iar pentru persoane peste 12 ani, 22 de lei.

Clujenii au reacționat negativ la acest anunț:

„Deci gata cu 7 card?” 

„Au de recuperat banii pierduți într-un an. Good job Bazin Olimpic Grigorescu… I like 22 lei”

„Măcar dacă ne lăsau sa ne facem abonamente. Sper sa le fie gol bazinul”, au fost câteva dintre comentariile clujenilor. 

Din păcate, în Clujul IT-iștilor și a digitalizării forțate, programările la Bazinul Olimpic din Grigorescu se pot face doar telefonic, într-un anumit interval orar, la un număr de fix. 

 

 

 

 

 

sursa foto: capturăbazinulolimpicgrigorescu/facebook.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *