In vizor

Aurelia Cristea, despre falsul din CV: “Nu am gasit formula juridica”

Ministrul pentru Dialog Social, Aurelia Cristea se justifica penibil pentru falsul din CV-ul sau. Deputata PSD si-a trecut in CV ca a fost profesor asociat in cadrul Universitatii “Babes-Bolyai” (UBB), desi a fost doar doctoranda a institutiei de invatamant superior. Si astazi, in CV-ul deputatului de pe site-ul Camerei Deputatilor a ramas faptul ca Aurelia Cristea a fost profesor asociat al UBB. 

“UBB a dat confirmarea ca am avut dosar de cadru didactic asociat, dar ulterior, a primat calitatea de doctorand. Eu nu mi-am facut update-ul din punct de vedere juridic. Efectiv nu am stiut, la momentul respectiv, care e calitatea. Mi s-a spus asta si nu am stiut ca primeaza titulatura de doctorand in fata faptului ca aveam calitatea de cadru didactic asociat. A confirmat si UBB-ul ca am sustinut seminarii”, a declarat Aurelia Cristea.

Si astazi, in CV-ul deputatului de pe site-ul Camerei Deputatilor a ramas faptul ca Aurelia Cristea a fost profesor asociat al UBB. 

Potrivit oficialilor UBB, Cristea a tinut seminarii de Securitatea asigurarilor sociale, insa nu poate fi considerata profesor asociat, pentru ca nu a tinut vreun curs in universitate. La inceputul lunii martie, senatorul Valer Marian a adresat, in scris, prim-ministrului Victor Ponta o intrebare prin care semnala ca CV-ul Aureliei Cristea, disponibil pe site-ul PSD Cluj, are neconcordante. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *