Sport

Aurel Tămaș, ”vocea” fanilor Universității Cluj – Reacția artistului, susținută de suporteri: «Nu aștepta ca un mercenar să lupte până la sacrificiu pentru culorile tale»

Scris de 715

Aurel Tămaş, ”vocea” fanilor Universității Cluj pe Facebook: ”Nu aștepta ca un mercenar să lupte până la sacrificiu pentru culorile tale”

După ce le-au cerut socoteală jucătorilor, staffului și conducerii imediat după partida cu sibienii, suporterii au ieșit în evidență și cu mesaje puternice în mediul online, în special la postările clubului de pe Facebook, semnalează prosport.ro

Universitatea Cluj trece prin momente dificile în aceste zile, chiar dacă va juca barajul de promovare în Liga 1, cel puțin. Deși echipa mai are ceva șanse la locul direct promovabil, dar depinde în această situație de jocul rezultatelor, fanii au ieșit la atac după eșecul cu FC Hermannstadt și nu se vor opri prea curând.

Unul dintre fanii Universității Cluj din rândul persoanelor publice, cântărețul Aurel Tămaş, a avut și el un mesaj categoric în momentul în care a venit vorba de exprimarea sentimentelor la cald și a atacat, fără ezitare, jucătorii, antrenorii și conducerea.

În primul rând, ceea ce iese în evidență în discursul lui Aurel Tămaş este faptul că vorbește de mercenari la nivelul echipei, faptul că jucătorii, și poate nu doar ei, nu știu cu adevărat ce înseamnă Universitatea Cluj, spiritul ”studențesc”. Apoi, conducerea e luată și ea la rost pentru faptul că nu a promovat jucătorii formați la nivelul centrului de copii și juniori, tinerii promițători cu care ”U” Cluj se laudă mai mereu când are ocazia.

Aurel Tămaş: ”Unde sunt jucătorii de la echipele de juniori care băteau tot ce prindeau, iar apoi erau trimiși la plimbare sau lăsați în voia sorții ???”

Aurel Tămaş face trimitere și la faptul că oameni de bună credință, foști în club, au fost îndepărtați sau au plecat din diverse motive. În opinia cântărețului, anumiți oameni, precum Ioan Ovidiu Sabău, Adrian Falub, Cristian Dulca, era nevoie să se regăsească în structurile clubului și în acest moment. Condițiile de care dispune echipa și investițiile făcute până acum sunt și ele subiecte la care a făcut referire artistul.

Mesajul needitat al lui Aurel Tămaş, la una din postările de pe Facebook ale Universității Cluj:

sursa foto: captura aureltamas/facebook.com

”Curg reproșuri, sudălmi , fel de fel de rețete și trimiteri unele acoperite de adevăr altele conforme cu tensiunea și încărcătura momentului . Fanii și suporterii au motive să fie supărați alături de cei care ajută financiar acest sport și clubul…Mno , unde este „BUBA” ?…
Acuma : Părerea mea . 1. Nu aștepta ca un mercenar să lupte până la sacrificiu pentru culorile tale.2.Nu aștepta minuni în fotbalul românesc atât timp cât și aici au intrat piloșii și politrucii.3.Unde sunt jucătorii din echipele de juniori crescuți la „U” care băteau la nivelul lor tot ce prindeau la nivel național , iar pe parcurs când trebuiau să facă performanță la echipa mare erau trimiși la plimbare sau lăsați în voia sorții ???.4.Care a fost judecata și strategia conducerii clubului în pregătirea acestui meci ; pe surse deja unora din lot li se sugera ca după terminarea returului să își caute echipă..5. De ce în decursul timpului oameni dedicați culorilor clubului și aici amintesc : Sabău , Falub, Dulca,Florescu, Cociș, etc. li sa arătat ușa în loc să fie lăsați să construiască și să facă performanță având jucători crescuți și dedicați Universității.6. Propun conducerii Clubului chiar dacă prin minune o să mergem la baraj și vom juca pe prima scenă să țină cont că acei oameni care au fost pe stadion și care iubesc fotbalul Clujean necondiționat așteaptă performanță .
Ce sa întâmplat ieri trebuia să fie urmat de scuze din partea tuturor , de la jucători până la Conducere …Nu de explicații avem nevoie…Condiții sunt pentru performanță ,stați strâmb și judecați drept, lăsați jocurile de culise .Aici este vorba de o sumă mare de suflete pe care iați dezamăgit…Sper să treceți peste moment și dacă aveți răspunsuri la ce am scris este ok..Dacă nu Someșul tot în jos va curge ..Zi bună…Haide „U””.

sursa foto: captura prosport.ro

Fanii Universității Cluj s-au simțit reprezentați de mesajul lui Aurel Tămaş, care a strâns peste 140 de interacțiuni în momentul publicării articolului, dar și zeci de ”reply”- uri care i-au dat dreptate.

Universitatea Cluj, șanse infime de promovare directă în Liga 1

E drept că Universitatea Cluj a avut ceva sincope în acest play-off, în cele nouă runde scurse până acum. A înregistrat patru victorii, trei egaluri și două eșecuri. Una dintre înfrângeri a venit în partida cu scandal disputată cu Unirea Slobozia, de pe Cluj Arena, scor 1-2.

”U” Cluj are ultimul meci din acest sezon pe teren străin, pe stadionul Concordiei Chiajna, duminică. Are nevoie de o victorie, iar FC Hermannstadt să nu ia niciun punct acasă cu Steaua pentru a mai prinde locul 2 direct promovabil. Altfel, va juca un baraj de promovare cel mai probabil cu Dinamo.ULTIMA ORĂ

 • Acum 2 hours General
  Bă!!! V-ați tâmpit de tot? Aveți un suspect de crimă pe fugă și nu avertizați populația???
 • Acum 3 hours Eveniment
  Un mesaj al zidarilor de acum 85 de ani a fost descoperit la demolarea unui pod din Sibiu: ”Zidari din Cluj cari au executat tincuiala specială din mozaic”
 • Acum 5 hours In vizor
  România Educată e o poveste: 75% din elevi sunt analfabeți digital, o arată un studiu
 • Acum 6 hours Justitie
  CSM l-a exclus din nou pe Cristi Danileț din magistratură. Reacția judecătorului
 • Acum 6 hours Politica
  Ovidiu Cîmpean, viitorul secretar de stat în Ministerul Fondurilor Europene
 • Acum 6 hours PubliNews
  În urma unei investiții de 500.000 euro, Farmec relansează brandul din portofoliu cu același nume
 • Acum 7 hours Eveniment
  FINAL TRAGIC: Tânăra dată dispărută a fost găsită moartă, împachetată în saci menajeri, lângă Aleșd
 • Acum 8 hours De cartier
  Valea Seacă a devenit Valea Plângerii pentru șoferi. În orice moment există riscul producerii de accidente din cauza gropilor
 • Acum 8 hours General
  Paraşutist de la Baza Câmpia Turzii, mort într-un exercițiu militar! Eforturile medicilor de a-l salva au fost în zadar
 • Acum 8 hours Eveniment
  Un bărbat condamnat la închisoare pentru trafic de droguri, prins pe stradă în Cluj
 • Acum 9 hours Din oras
  Clujul Verde: în buricul târgului velo-pietonal, vopseaua nu stă nicicum pe pistele de biciclete
 • Acum 10 hours De cartier
  Parcul Armătura: «Obiectivul nostru este să plantăm, nu să tăiem». Dar ca să plantezi, tre’ să tai
 • Acum 10 hours Eveniment
  ANAF Cluj plătește 470.000 lei pentru stabilirea valorii bunurilor sechestrate
Citește și...
Recomandările redacției