Sport

Atmosfera de la Cluj le-a impresionat pe jucătoarele Germaniei: „Publicul a fost incredibil. Rar vezi aşa ceva în Fed Cup”

Cei peste 7.000 de oameni din Sala Polivalentă clujeană au împins-o de la spate mai ales pe Simona Halep în confruntarea de sâmbătă cu Andrea Petkovic, românca fiind susţinută frenetic din tribune.

La finalul meciului, adversara Simonei s-a simţit învinsă inclusiv de către public, potrivit CJSport.ro, aceasta spunând că o parte importantă a succesului lui Halep a aparţinut spectatorilor. Petkovic a apreciat cel mai mult, însă, fair-play-ul de care au dat dovadă oamenii din tribune, jucătoarea din Germania fiind impresionată pe parcursul întregului meci.

„Câteva procente din această victorie a Simonei se datorează şi publicului, care a fost incredibil astăzi. E frumos să vezi atâţia oameni care ştiu tenis, care au fost şi fair-play pe deasupra, pentru că e greu, mai ales în Fed Cup, să ai un aşa public la meciuri. Aş fi vrut ca toţi aceşti oameni să fie de partea mea astăzi, dar oricum a fost o onoare pentru mine să joc într-o asemenea sală”, a declarat Andrea Petkovic, la câteva minute după ce a fost învinsă de către Halep.

Chiar dacă fanii au ajutat-o în dese rânduri pe Simona, aceasta avea să recunoască după partidă că, în anumite momente, gălăgia prea mare venită din tribune a pus-o sub o presiune suplimentară.

„Publicul m-a împins foarte mult de la spate şi vreau să le mulţumesc. Totuşi, când eram aproape să termin meciul şi auzeam numele meu a fost un pic de presiune pe mine. Atunci băteam mingea la serviciu mai mult, nu neapărat pentru a le spune să tacă, ci pentru a le transmite că am nevoie de linişte, pentru că eram foarte tensionată. Oricum, le mulţumesc mult pentru atmosfera creată”, a spus Halep după victoria prin care a egalat scorul confruntării dintre România şi Germania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *