Sport

Atitudinea, din nou punctul slab al CFR-ului: „Botoşaniul ne-a bătut pe determinare. Nu am fost mulţumit de unii jucători”

După victoria cu Concordia Chiajna, CFR Cluj a pierdut la Botoşani primul meci în acest sezon al Ligii I, 1-3, acolo unde, mai ales în a doua repriză, portarul gazdelor nu a fost deranjat deloc.

Golul primit repede după pauză a contat mai ales la moralul elevilor lui Vasile Miriuţă, tehnicianul clujenilor recunoscând, la final, că moldovenii au meritat victoria. Atât Miriuţă, cât şi căpitanul Mario Camora au acuzat lipsa de atitudine din partea a doua a meciului, antrenorul CFR-ului făcând toate schimbările până în minutul 57.

„Am avut un început bun, am şi marcat, am fost egalaţi, dar am început a doua repriză cu acea greşeală capitală a noastră. Botoşaniul ne-a bătut pe atitudine şi determinare, nu am fost mulţumit de unii jucători, dar voi face o analiză internă. Nu-i uşor să revii după un gol primit repede, dar şi Barcelona şi Bayern au căderi în meciuri. E greu, mai ales că nici n-ai inceput bine şi iei gol repede. Nu am avut tăria şi puterea să revenim, nu ne-am creat ocazii şi am făcut o a doua repriză slabă. Avem timp până la meciul cu Dinamo să ne pregătim şi să arătăm foarte bine”, a declarat Miriuţă, la Look Plus, după eşecul de la Botoşani.

Potrivit CJSport.ro, CFR Cluj rămâne cu -3 puncte în clasament şi va întâlni, luni, 8 august, o echipă care are punctaj maxim după primele două etape.

„Am avut 30 de minute bune, dar era important să intrăm cu 1-0 la pauză. În a doua repriză echipa nu a mai avut aceeaşi atitudine”, Mario Camora, căpitan CFR Cluj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *