Din oras

Atenție, șoferi! Tăietură în asfalt nesemnalizată pe Corneliu Coposu

O tăietură în asfalt făcută de muncitori în jurul unui canal de pe strada Corneliu Coposu în Dâmbul Rotund a rămas nesemnalizată, iar șoferii care trec pe acolo riscă să își rupă mașinile. 

În această perioadă când fenomentul de ceață apare destul de des în Cluj-Napoca, o astfel de groapă poate chiar să provoace accidente deoarece este foarte greu ca șoferii să o remarce la timp.

”Aveti grija taietura in asfalt ne semnalizata Giratoriu spre baciu si corneliu coposu. Ati zice ca nu e cine stie ce dar este am luat-o eu azi mai ales ca este ceata nu sa vazut la timp.. Sunt dezamagit pana peste cap de jegu asta de Romanie. In mod normal ori ce taietura sau lucrare pe strada trebuie semnalizată”, și-a vărsat oful un șofer ghinionist.

Un alt șofer atrage atenția că riscurile să îți rupi mașina în aceste tăieturi în asfalt este destul de mare, 

”În tarile civilizate cand se lucreaza pe strazi ori cate de mica sau mare ar fi lucrarea se semnalizeaza corespunzator.. Pe cand la noi.. Numa Dorei si ne pasare.. Ca idee un tovaras dintr-o taietura in asfalt si ne semnalizata și-a rupt masina.. Jante sparte telescoape si airbegurile sarite cortina si usile”, avertizează șoferul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *