Eveniment

Arta cere sacrificii: Vlăduţa Lupău a avut probleme de sănătatea din cauza condiţiilor în care a filmat ultimul videoclip

Vlăduța Lupău are probleme de sănătate. Artista le-a împărtășit fanilor cu ce probleme se confruntă, dar și ce sacrificii este nevoită șa facă de dragul carierei de artistă. Puțini sunt cei care știu la ce sacrificii recurge frumoasă solistă, de dragul carierei sale.

Recent, artista a lucrat la un nou videoclip. Doar că, pentru a filma noul videoclip, artista a fost nevoită să înfrunte gerul de afară. Filmările s-au desfășurat timp de câteva ore la temperaturi foarte scăzute, ceea ce i-a adus deservicii de sănătate vedetei, care s-a expus timp de ore bune. În urma filmărilor a ajuns să se simtă rău și a fost nevoită să stea în repaus acasă, pentru a se trata.

”Dragii mei, ați văzut că astăzi am filmat în zăpadă. Atât de rău m-am simțit și încă mă simt. Am făcut febră de la temperatura rece de afară, pentru că sunt super sensibilă. Aș vrea ca mâine să-mi revin”, a spus Vlăduța Lupău pe InstaStory.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *