Sport

Ardealul a pierdut semifinala cu Viitorul din Liga Elitelor U17. Clujenii vor lupta pentru medaliile de bronz

Echipa U17 a Ardealului Cluj a pierdut, 0-3, semifinala cu FC Viitorul din Liga Elitelor, disputată joi seara la Buftea. În urma acestui rezultat, tinerii elevi ai lui Claudiu Moldovan vor juca finala mică, împotriva celor de la CSU Craiova, oltenii pierzând, 0-1, cu Dinamo.

A doua semifinală a Ligii Elitelor U17 a fost una spectaculoasă, cu ocazii de ambele părţi, ardelenii meritând cel puţin un gol după desfăşurarea ostilităţilor. Alexandru Măţan le-a dat, însă, cele mai mari bătăi de cap puştilor de la Ardealul, jucătorul de la Viitorul, care a debutat cu gol în Liga I chiar în această lună, reuşind să deschidă scorul cu un şut perfect de la marginea careului, în minutul 16.

După ce au intrat cu dezavantaj minim la vestiare, clujenii aveau să primească golul doi în minutul 48, conform CJSport.ro, însă ghinionul a făcut ca ei să nu intre înapoi în joc în minutul 66, atunci când şutul lui Gavrilă a lovit doar bara transversală. Golul de 3-0, din final, a înlăturat orice emoţie pentru Viitorul, care o va întâlni pe Dinamo în finala de sâmbătă.

În schimb, Ardealul va lupta pentru medaliile de bronz cu CSU Craiova, finala mică fiind programată tot sâmbătă, de la ora 15:30.

Ardealul Cluj: Popa – Corduneanu, Selegean, Porumb, Creț – Kristof – Danciu, Al. Ilie, Cordea, Horea – Gavrilă. Au mai intrat: Grigore, Muntean. Antrenor: Claudiu Moldovan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *