PubliNews

Aqua Park Floresti va asteapta la distractie cu o terasa mai mare si o multime de surprize pentru cei mici

Zilele toride de vara care si-au facut debutul in aceasta perioada vor fi mai placute la Aqua Park Floresti, locul unde proprietarii sunt mereu preocupati sa va faca sederea cat mai relaxanta si agreabila. Pe langa facilitatile cu care deja v-ati obsnuit la tarifele neschimbate de la deschiderea unitatii de agrement, Aqua Park Floresti vine cu noutati pentru acest sezon.

“A venit vara, o vara delicioasa pe care noi o anuntam promitatoare si o dedicam celor mici, cu cateva surprize pe care le veti observa in curand : o alee cu statui din personajele Disney& friends si cu o sala de jocuri  interactive. Am renovat si imbunatatit pentru voi sistemul de servire al preparatelor si bauturilor, sistemul de fast serving va fi acum mai rapid inlocuind termenul de functional, astfel incat sa va bucurati de bauturile reci si mancarea proaspata cat mai rapid”, arata reprezentantii Aqua Park-ului.

Iar asta nu e tot. Capacitatea terasei a fost majorata la 250 de locuri, exact atat fiind si capacitatea de locuri de parcare, suficienta pentru vizitatori.

“Cele doua bazine pentru copii sunt acum mai sigure si pline de culoare cu multitudinea  lor de jocuri de apa, garantand pentru cei mici o distractie pe cinste! La fel bazinul pentru adulti are reglate in mod optim aparatele de hidromasaj, pentru a va revigora dupa  plaja. Va punem la dispozitie in mod gratuit: umbrelutele de soare, sezlongurile, colacii, vestiarele cu dulapuri. Va asteptam cu bratele deschise si cu zambetul pe buze!”, mai spun reprezentantii Aqua Park Floresti.

Tarifele au ramas neschimbate de la deschidere:
O INTRARE 30 LEI/ADULT
O INTRARE 15 LEI COPIL PESTE 3 ANI
ABONAMENTE : 260 LEI -10 INTRARI ADULTI
130 LEI-10 INTRARI COPII
HAPPY HOUR INTRE ORELE 16 SI 19 : PRET UNIC PENTRU TOATA LUMEA: 15 LEI

Contact:
Adresă: Str. Sportului, nr. 5, Floresti, Cluj-Napoca
Telefon: 0364-113.365
Mobil: 0752-225.542
E-mail: office@aquapark-floresti.ro
Web: www.aquapark-floresti.ro
Facebook: www.facebook.com/aquapark.floresti

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *