Din oras

Apel pentru identificarea jegurilor cu cuțite care au atacat-o pe fata de 18 ani

O fată de 18 ani a fost agresată de patru bărbați într-un autobuz CTP și apoi în stația de autobuz, fără ca nimeni să intervină. Tatăl face apel la cei care au filmat incidentul să transmită filmarea, pentru ca agresorii să fie prinși.

„În incidentul de ieri din stația de autobuz a fost implicată fiica mea. Ea a fost agresată de cei 4. Oamenii din autobuz filmau, însă nimeni nu a intervenit cu nimic. Ea singură a sunat la 112. Totul a început în autobuzul 24B, unde se află fiica mea, venind de la școală. Unul din cei 4 o tot atingea și punea mâna pe ea, ea i-a spus băiatului să nu o mai atingă să o lase în pace. Apoi el a început să o amenințe spunandu-i că „tu știi cine is eu”? Că va dau cuțit și ție și la iubitu tău ( văzând pe telefonul fiicei mele o poză cu ea și iubitul ei). Apoi s-au dat jos după ea în stația din OMV Mărășți unde au continuat cu amenințări și injurii la adresa fiicei mele. Ea a sunat la 112 singurăr. Repet. Nimeni nu s-a băgat că toți filmau cu telefoanele. Nație de români cu rate la telefoane performanțe utilizate să filmeze. Că 3 cifre la 112 nu știu suna”, a transmis tatăl fetei agresate.

Dacă tot ați fost martori la eveniment și nu ați intervenit, da-ți acuma dovadă de omenie și trimiteți filmarea ca să-i băgăm la pârnaie.

Trimite-ți filmările pe adresa: scrie@ziardecluj.ro