PubliNews

Apartamentele de la Sunny Hill rezista la cutremure de 8 grade pe scara Richter

Situat in una dintre cele mai linistite zone din Cluj, Sunny Hill este format din 6 imobile cu apartamente de 1, 2 si 3 camere, gandite astfel incat sa ofere clientilor posibilitatea personalizarii prin selectarea finisajelor.

Spatiul in care locuiti este esential pentru definirea stilului dumneavoastra de viata. De aceea, apartamentele pe care vi le ofera Sunny Hill sunt concepute pentru a va imbunatati stilul de viata şi a va asigura confortul şi relaxarea de care aveti nevoie. Dispunand de suprafete generoase, cu dimensiuni intre 55,5 mp şi 108 mp, apartamentele au 2 si 3 camere. Indiferent de solutia de locuit pe care o alegeti, Sunny Hill va ofera posibilitatea personalizarii prin selectarea finisajelor.

Proiectul dispune de spatii verzi generoase, astfel incat cei care vor locui in aceste apartamente sa se bucure de aer curat, liniste, verdeata, spatii de recreere si tot ceea ce nu pot avea in centrul Clujului. Intreg ansamblul dispune de infrastructura proprie, sistem de securitate si locuri de parcare pentru fiecare dintre cele 67 de apartamente.

Constructia imobilelor se bazeaza pe o tehnologie care confera rezistenta seismica de pana la 8 grade pe scara Richter. Imobilele se construiesc pe o structura cu cadre de beton armat, zidarie de inchidere exterioara cu termosistem din caramida eficienta termic si polistiren expandat de 35 de cm, iar la interior zidarii de 25 cm, 15 cm, 10 cm, apoi inchideri de gips-carton in zonele ghenelor si plansee de beton armat .

Contact Sunny Hill (Apartamente Cluj):
Str. Maramuresului 151 A, Cluj Napoca
Telefon: 0040 720 052 590;fax: 0040 364 116 146

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *