FOTOGRAFILA

Anul și suta de metri de asfalt. După doi ani de șantier, OSĂ se circule de la 1 septembrie pe cele ”patru benzi” ale Căii Mănăștur. Tocmai ce-a verificat Boc și totul prinde contur

”Am verificat stadiul lucrărilor de modernizare al străzilor Calea Moților, Calea Mănăștur, Strada Uzinei Electrice, Strada Oțetului și Strada Mărginașă. Lucrările de reabilitare și modernizare a străzilor se desfășoară pe o suprafață totală de 40.551 mp. În urma finalizării lucrărilor, pe Calea Mănăștur vor fi disponibile 4 benzi de circulație (fiecare cu lățime de 3 m), iar pe strada Mărginașă – în zona intersecției cu Calea Mănăștur – Calea Moților, 3 benzi de circulație. De asemenea, în această intersecție se amenajează o nouă piațetă, loc de relaxare pentru clujeni, unde se amplaseaza mobilier urban modern, spații verzi și se plantează arbori. Stațiile pentru transportul în comun se modernizează, iar stația Agronomia va fi relocată. Toate intersecțiile și trecerile de pietoni de pe străzile incluse în proiect vor fi semaforizate printr-un sistem inteligent de management trafic, adaptiv și prevăzut cu sisteme de prioritizarea a mijloacelor de transport public față de celelalte autovehicule participante la trafic.” – și alte bla-bla-bla-uri, a scris primarul Emil Boc pe pagina sa de Facebook, care este considerată pagina oficială a municipalității.
Un bun prilej petru a ne delecta cu burdihanul viceprimarului Dan Tarcea.
Ar putea fi o imagine cu 5 persoane şi text care spune „sinsay”
Cum dă mâna cu ”pisi” Emil Boc.
Ar putea fi o imagine cu 2 persoane şi text care spune „CJ99”
Ochelarii de soare ai lui Marceluș Bonțidean, pensionarul de lux al inutilei Poliții Locale (pardon, șeful).
Ar putea fi o imagine cu 8 persoane, drum şi stradă
100de metri de marcaje proaspete și de asfalt proaspăt peste care se vor vopsi niște piste pentru biciclete să poată raporta Emil Boc ”încă o conexiune urbană verde”.
Ar putea fi o imagine cu stradă şi drum
Un primar înruntat-preocupat care ascultă cu atenție și îngrijorare niște explicații, dar nu mai dămâna cu ”pisi”, că a dat-o într-o fotografie anterioară.
Ar putea fi o imagine cu 7 persoane şi text
Încă o strângere de mână regizată frumos și unzâmbet de Nekerman.
Ar putea fi o imagine cu 3 persoane
Altă strângere de mână, un nou zâmbet de Nekerman (noi suntem populari). Păcat că strică cadrul domnul vice cu burdihanul său.
Ar putea fi o imagine cu 6 persoane
O vizită de lucru la lucrările proaspăt greblate.
Ar putea fi o imagine cu 7 persoane, maşină, stradă şi drum
Ședință de dat din mână.
Ar putea fi o imagine cu 10 persoane
Separatoare de bandă acolo unde s-a terminat vopseaua pentru marcaje, Dar OSĂ se facă.
Ar putea fi o imagine cu 7 persoane, troleibuz şi stradă
Cu nespus regret în suflet, raportăm că deși am căutat cu lupa nu l-am văzut în imagini pe inutilul dar extrem de bine plătitul ”siti manjer” al Clujului, Gheorghe Șurubaru.