Sport

Antrenorul CFR Cluj, Dan Petrescu: ”Ne-au făcut PRAF cu VAR-ul”. Neluțu Varga, finanțatorul CFR Cluj susține că se retrage din fotbal

Dan Petrescu, antrenorul campioanei CFR Cluj, a atacat dur arbitrajul după egalul, 1-1, obținut de Universitatea Craiova. Patronul ardelenilor, Neluțu Varga, a anunțat că iese din fotbal, din același motiv, scrie GSP.

Finanțatorul de la CFR consideră că echipa sa a fost dezavantajată de arbitrajul de la meciul cu oltenii. Radu Petrescu l-a eliminat pe Andrei Ivan, apoi a anulat ”roșul” după consultarea VAR. Jucătorul Craiovei îl faultase pe Boateng, atac cu talpa sus. Apoi, tot Ivan a egalat la o fază confuză, la care VAR-ul a decis că nu este ofsaid.

”Eu ies din fotbal, nu mai înghit această hoție a Federației Române de Fotbal. De aceea nu au vrut să cumpere sistemul VAR din Belgia.

M-au pierdut ca investitor din fotbal, e ultima mea intervenție”, ar fi declarat Nelu Varga.

Mesajul de la patronul CFR-ului a fost citit de Vali Moraru, moderatorul emisiunii ”Digi Sport Special”, în direct la TV.

Iritat la culme de deciziile brigăzii conduse de Radu Petrescu, Varga a anunțat că va depune plângeri penale împotriva arbitrilor și a Federației Române de Fotbal, care supervizează arbitrajul prin intermediul Comisiei Centrale a Arbitrilor.

”Ce să mai spun? Șapte din șapte meciuri. Ne-au ciuruit, ne-au curățat. Șapte din șapte decizii luate împotriva CFR-ului! Azi a dat roșu la Ivan, nu mai e roșu. A dat penalty la Constanța, nu mai e penalty.

Ne-au făcut praf cu VAR-ul. Interesul e să nu meargă CFR în Europa, să vedem ce vor face celelalte echipe acolo. Dă-mi ce e al meu, nu veni să faci ce a făcut băiatul ăsta azi! Fotbalul e istorie, băiatul ăsta a venit și a arbitrat anti-CFR”, a spus Petrescu la Prima Sport, pentru ca imediat să plece valvârtej, fără să mai ofere alte declarații.