FOTOGRAFILA

Antecamera mizeriei: Poftiți în saloane la Policlinica CFR Cluj-Napoca!

Scris de 1009

Ne-am obișinuit și cu asta. După ce românii au acceptat o situație de neacceptat, ca meniul unui pacient – 3 mese/zi să fie în valoare de 11 lei, aceștia par să se fi împăcat și cu condițiile oferite de unitățile sanitare de stat, de la spitale la clinici și ambulatorii.

Policlinica CFR/Ambulator CFR Cluj-Napoca
Grup sanitar pacienți

Cea mai bună calitate a vieții poate fi regăsită în unul dintre ambulatoriile CFR din municipiul Cluj-Napoca, structură din subordinea Spitalului Căi Ferate Cluj-Napoca, sub coordonarea Ministerului Transporturilor.

Din păcate, actualul ministru de Interne, penelistul sălăjean Lucian Bode nu a reușit să se aplece asupra unor asemenea teme precum condițiile pacienților din spitalele aflate în subordinea ministerului Transporturilor în perioada cât a coordonat activitatea ministerului de profil noiembrie 2019-decembrie 2020, dar nici în calitate de președinte al Comisiei pentru Transporturi și Infrastructură din cadrul Parlamentului României în perioada 2016-noiembrie 2019.
În atare situație, condițiile din ambulatoriul CFR destinat clujenilor arată cam așa

Abia de curând, MApN și-a manifestat intenția de a trece câteva spitale din administrarea Ministerului Transporturilor în cadrul Ministerului Apărării.

„M-am înţeles cu Ministrul Transporturilor, cu domnul vicepremier Grindeanu, în zona lor au rămas o serie de spitale ale transporturilor, spitale CFR sau de altă natură care nu mai pot să se dezvolte şi nu este normal să se mai dezvolte în zona aceasta, pentru că nu mai avem în Ministerul Transporturilor, nu mai este, cum era înainte, o instituţie de stat cu zeci de mii de angajaţi, acestea nu se mai justifică. Astfel că am stabilit să trecem câteva spitale din administrarea Ministerului Transporturilor în cadrul Ministerului nostru, pentru că noi avem nevoie de a dezvolta un sistem medical militar modern, în care avem nevoie şi de alte spaţii”, declara ministrul Apărării Naționale, Vasile Dîncu la începutul lui mai 2022.

Până una-alta, românii sunt îndemnați să-și plătească toate contribuțiile pentru sănătate.ULTIMA ORĂ

 • Acum 13 mins Justitie
  Cică abia se descurcă cu banii, dar a preluat afacerea de milioane de la fostul consilier judeţean Traian Florinel Cuc, judecat pentru evaziune
 • Acum 40 mins Sanatate
  Clujul, din nou, în topul COVID
 • Acum 1 hour Sanatate
  Numărul cazurilor COVID crește alarmant. Anunțul ministrului Sănătății: “Numărul de decese, din fericire, rămâne mic” (…) “Estimăm o creștere a infectărilor”
 • Acum 1 hour Politica
  Noroc cu Daniel Buda că mâncăm porcul “ieftin şi bun”: “Fără subvenții, un kg de carne de porc ar costa 60 de euro”. Şi cât ar fi costat dacă clasa politică nu ar fi distrus întreaga Agricultură, din România?
 • Acum 2 hours Cooltura
  Cea mai recentă premieră a Naționalului clujean: teatru pe tonalități de alarmă antiaeriană cântată la saxofon
 • Acum 4 hours Editorial
  În maximum 30 de zile Rareş Bogdan nu va accepta ceva. Orice, numai să fie într-o zi de marţi. Ca să „scârţi-scarţi”!
 • Acum 4 hours Din oras
  IPOCRIZIILE LUI EMIL BOC: Una fumăm în spaţiul public, alta în scris, oficial. Nu a reuşit să ia Băile Someşeni? Băile Someşeni pot să piară!
 • Acum 6 hours Sport
  U Cluj a fost ciuca bătăilor în stagiul de pregătire din Austria
 • Acum 18 hours General
  Gazeta de Cluj a câștigat procesul intentat de un contabil cercetat pentru evaziune
 • Acum 24 hours In vizor
  UN ADEVĂRAT SUCCES AL LUCRĂRILOR DE REȚELE DE ALIMENTARE CU APĂ din Cluj: În 12 localități, oamenii primesc apă cu ”porția”
 • Acum 1 day Rautacisme
  După cum era de așteptat, Parcul de Est ”VA FI”, ”VA AVEA” (cândva, cumva), dar, deocamdată, ARE NEVOIE DE 96 de milioane de euro pentru a fi creat. Încă o poveste peste care bate vântul viitorului
 • Acum 1 day Sport
  ÎN RITMUL ACESTA, NE AȘTEAPTĂ PLAY-OFF-OFF-UL: Universitatea Cluj, la a treia înfrângere în stagiul din Austria. Clujenii n-au marcat niciun gol
 • Acum 2 days In vizor
  Clădirea Filialei BCR Cluj-Napoca este scoasă la vânzare din 2019. Acum Emil Boc zice că o cumpără din motiv de metrou
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE