De cartier

Anomaliile din orașul lui Boc: pasajul claustrofobic din Mărăști, un adevărat pericol de accidente – FOTO și VIDEO

În orașul cu străzi smart, în care termenii „digital”, „green”, „resilience” sunt în fiecare zi pe buzele primarului Emil Boc, mai avem de-a face și cu ulițe cu noroiul până la gleznă, pasaje pline de fecale și urină, poduri care se dărâmă, clădiri care se surpă odată cu terenul etc etc. Ziar de Cluj v-a adus mereu în atenție atât aspectele pozitive din oraș, cât și cele negative, pe care administrația publică locală le ascunde sub preș.

Astăzi vă mai prezentăm o anomalie din orașul digital cu străzi smart: pe strada Câmpul Pâinii, un pasaj pe sub calea ferată este foarte îngust și cu o înălțime de aproximativ 1,20 metri. Este un coșmar pentru șoferii care aleg să folosească acel pasaj pentru a ajunge pe strada Beiușului sau pe strada Dâmboviței. Deși strada este cu două sensuri, pe sub pasajul respectiv abia dacă încape o mașină. Dacă se întâlnesc două autoturisme din sensuri opuse, unul dintre șoferi trebuie să se urce pe trotuarul (și acela aproape inexistent) pentru a-i face loc celuilalt șofer să treacă.

Ne întrebăm pe această cale ce face Comisia pentru Circulație din Primăria Cluj-Napoca? De ce nu reglementează într-un fel acea zonă pentru a evita riscurile de producere a accidentelor la care se supun zeci, poate sute de șoferi în fiecare zi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *