Rautacisme

Anna Horvath, o alta “mancatoare de Untold”

O alta „mancatoare de Untold” este Anna Horvath, viceprimarita Clujului, care face ca niznaiu-n papusoi. Noi suntem, insa, atenti la exercitiile ei de ipocrizie. Daca etnicii maghiari nu stiu, Anna Horvath a tolerat o stare de fapt pe care o stia si nu a zis o vorba in momentul in care Primaria a platit juristi si s-a indreptat impotriva placutelor multilingve. Dupa ce scandalul a izbucnit, a aparut si Anna Horvath ca o viteaza de carton, sa sustina asociatiile maghiare.

Dar cea mai ipocrita atitudine o are in ceea ce priveste Federatia SHARE, fiindca Anna Horvath – spun sursele noaste din Primarie – se intalneste saptamanal cu “liderii” de la SHARE.

O rugam, asadar, sa ne spuna unde este dosarul finantarii de 1,8 milioane de lei pentru acest eveniment, daca exista aviz de oportunitate pentru aceasta cheltuiala si daca putem sa consultam si noi aceste documente, cu mentiunea ca nu ne intereseaza comisioanele artistilor sau sumele cerute de ei. Ne cerem scuze daca am deranjat-o cu telefoanele in ultimele zile, noi tineam minte despre ea ca este viceprimar al orasului, dar se pare ca nu este nimic altceva decat un politruc.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *