Din oras

Anna Horvath confirmă că este ţinta anchetei procurorilor DNA. Îi este vizată finanţarea campaniei

În urmă cu doar câteva minute, Anna Horvath a dat o declaraţie presei prezente în faţa cabinetului său de viceprimar.

Această a afirmat că ancheta procurorilor vizează finanţarea campaniei sale electorale şi că, în cursul acestei dimineţi, procurorii au ridicat mai multe agende personale din ultimii 3 ani, în care erau notate întâlnirile sale din această perioadă.

Viceprimarul a mai declarat doar că va merge în această după-amiază la sediul DNA, pentru a da declaraţii, după ce procurorii vor termina ce au de făcut în biroul ei.

DNA Cluj s-a prezentat luni dimineața și la sediul UDMR Cluj, de pe Bulevardul 21 Decembrie 1989. Președintele UDMR Cluj, Csomo Botond, a declarat că procurorii s-au prezentat și au cerut documente legate de finanțarea campaniei electorale din iunie 2016.

”Am înțeles că s-au prezentat la contabilitate și au cerut documente privind finanțarea campaniei electorale din 2016. Nu știu mai multe amănunte. Cert este faptul că toate docuementele noastre au fost predate la București, la UDMR, iar de acolo la Autoritatea Electorală Permanentă”, a precizat, pentru Știri de Cluj, președintele UDMR Cluj, Csomo Botond.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *