In vizor

Angajatii Serviciului Pasapoarte reusesc sa-si cumpere case si apartamente, chiar daca au salarii de bugetari

Sa fii functionar public nu este asa de rau. Angajatii Serviciului Pasapoarte Cluj nu au salarii mari, insa au reusit, aproape fiecare dintre ei, sa-si cumpere macar un apartament sau o casa, una-doua masini si terenuri. Unii au izbutit chiar sa-si faca si depozite bancare, economisind mii de euro.

Maria Ghica, sef serviciu la Institutia Prefectului – Serviciul Pasapoarte, are un salariu de peste 5.300 de lei pe luna, si nici sotul ei nu castiga mai putin de la Intesa Sanpaolo Bank si de la SC Grandemar SA Cluj. Din 2000 incoace, cei doi au reusit sa-si cumpere un apartament in Cluj-Napoca, o casa in Valea Draganului si o cabana in Lunca Visagului. Nici la capitolul terenuri nu stau prost: au un teren intravilan in Cluj-Napoca, unul forestier in Somesu Cald si altul agricol, in Lunca Visagului.

Carmen Eva Dan lucreaza impreuna cu sotul ei la Serviciul Pasapoarte. Daca ea este ofiter si a avut un venit de peste 1.800 de lei lunar, el este sef de serviciu si are un salariu de 4.000 de lei pe luna. Cei doi soti au active financiare si plasamente la banca de 5.000 de euro si 2.500 de lei, detin un apartament in Cluj-Napoca si mai au un Nissan.

Nici Alexandru Druta nu se descurca rau, pentru un bugetar. Are un venit anual de nici 17.000 de lei, dar a reusit sa-si cumpere un apartament in Cluj-Napoca, de 82 de metri patrati, si un autoturism Volkswargen. Sotia lui castiga aproape 30.000 de lei pe an de la SC Sampromed SRL, iar anul trecut a incasat 21.000 de lei din vanzarea a 15.000 de actiuni.

Andreea Ioana Dubau, angajata ca personal contractual, are impreuna cu sotul ei, manager la Colgate-Palmolive, doua terenuri in intravilan, cu o suprafata de peste 1.300 de metri patrati, in Gilau si Cluj-Napoca. La acestea se adauga si o casa in Gilau si un apartament in Cluj-Napoca, dar si un autoturism Peugeot.

Viorel Feldrihan, ofiter, detine impreuna cu sotia lui doua terenuri in Budacu de Sus, judetul Bistrita-Nasaud, un apartament in Cluj-Napoca si o casa de vacanta la Muntele Baisorii. Cei doi mai au un VW Jeta si un Peugeot. Asta, din salariul de bugetar de 2.500 de lei lunar.

Si Claudia-Doina Groza este o bugetara norocoasa. Are un venit modest, castigand anul trecut putin peste 10.000 de lei de la Serviciul Pasapoarte, unde este agent principal. Cu toate acestea, detine impreuna cu sotu ei doua terenuri in intravilan, la Marisel si Apahida, un apartament in Grigorescu si o casa in satul Legii. Cei doi mai au si doua masini si un ATV.

Rodica Muresan, ofiter la Serviciul Pasapoarte, are un teren de 750 metri patrati intravilan in Borhanci, doua apartamente in Cluj-Napoca cumparate impreuna cu sotul ei si o Skoda Octavia. Cei doi soti mai au si depozite bancare de peste 380.000 de lei, dar si un credit de 30.000 de euro. Rodica Muresan castiga de la Serviciul Pasapoarte un salariu de 2.500 de lei pe luna.

Adela Orosan, ofiter specialist, are un venit modest de 1.700 de lei pe luna. Cu toate acestea, detine impreuna cu sotul ei trei masini – Skoda, Renault si Dacia –, doua apartamente cumparate in Cluj-Napoca si  mai are un depozit bancar deschis in 2013 in valoare de 40.000 de euro.

Nici Marius Satmari, ofiter la Pasapoarte, nu se descurca rau. Are un venit lunar de 3.200 de lei, in timp ce sotia lui castiga, lunar, 6.500 de lei. Cei doi au doua masini, o Skoda si un Hyundai, dar si doua apartamente in Cluj-Napoca si o casa in Sannicoara. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *