Din oras

Angajaţii Prefecturii parchează pe trecerea de pietoni pe propria răspundere

Lipsa locurilor de parcare din Cluj-Napoca afectează majoritatea şoferilor, însă cei care lucrează în centru şi mai au şi de făcut drumuri cu maşina prin oraş sau în afara lui, iar apoi trebuie să dea ture de până la zeci de minute până să îşi găsească un nou loc de parcare sunt şi mai afectaţi.

Dar asta nu înseamnă că le este permis să încalce legea sau să pună în pericol siguranţa celorlalţi participanţi la trafic.

În faţa Prefecturii sunt câteva locuri de parcare, adesea ocupate de maşini ale celor care au treaba în instituţie. Aşa că angajaţilor care vin şi pleacă nu le rămâne decât să se descurce, indiferent dacă au ecuson sau nu.

Dar nici nu au dreptul să parcheze pe carosabil şi, pe deasupra, şi pe trecerea de pietoni.

În această situaţie a fost surprins în mai multe rânduri BMW-ul cu numărul de înmatriculare CJ-11-CCD.

Prefectura se spală pe mâini, e treaba lui unde parchează.

„Posesorul autourismului CJ-11-CCD este angajatul Instituţiei Prefectului – judeţul Cluj, iar ecusonul cu nr. P002/2016 a fost eliberat pentru a permite accesul autovehiculului în faţa Palatului Administrativ Cluj.

Parcarea autovehiculului respectiv în alte spaţii ale domeniului public atrage după sine răspunderea exclusivă a conducătorului auto”, e poziţia oficială a Prefecturii Cluj.

Din comoditate, în speranţa că nu vor fi amendaţi de „colegii” din Poliţia Locală, angajaţii sau colaboratorii îşi parchează frecvent autovehiculele pe unde apucă. Pe trecerea de pietoni, în faţa hotelului Victoria, lăsându-le acolo şi zile în şir, după caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *