Uncategorized

Anchetele jurnalistice la adresa medicilor, “scandal mizerabil” in viziunea Colegiului Medicilor

Scris de 885

Prof. dr. Aurel Bizo, presedintele Colegiului Medicilor Cluj, a convocat in 23 aprilie 2013 o sedinta extraordinara. Motivul: “presa incearca sa ne tarasca intr-un scandal mizerabil”. Acesta este raspunsul unui presedinte al Colegiului Medicilor, la o ancheta de presa publicata de Ziar de Cluj.

In fapt, Ziar de Cluj a prezentat, pe larg, cazul medicului Ionel Mircu, cel care i-a transmis pacientului sau un mesaj jignitor. Imediat, cazul a fost preluat de televiziunile si ziarele nationale. Reactia presedintelui Colegiului Medicilor Cluj, prof. dr. Aurel Bizo, este expusa in Procesul Verbal al sedintei, publicat pe site-ul Colegiului Medicilor Cluj.

“Este vorba despre tevatura din presa, pe care o regret profund, privind incidentul nefericit cu dl dr. Ionel Nerva Traian Mircu, medic primar medicina de familie, incident care ne-a pus intr-o lumina negativa la nivel national, presa incercand sa ne tarasca intr-un scandal mizerabil”, remarca dr. Bizo.

Ne permitem sa ii raspundem dr. Aurel Bizo: nu presa incearca sa va “tarasca intr-un scandal mediatic”. O face fapta medicului Ionel Mircu, care vorbeste de la sine. Sa transmiti un mesaj jignitor, ca si medic, pacientului bolnav de cancer este “mizerabil”.

Mai mult, acest “scandal mizerabil” cum il numeste presedintele Colegiului Medicilor Cluj a dus la zero masuri luate fata de medicul clujean. A primit un vot de blam din partea Comisiei de Disciplina.

 

 

 

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 5 hours Eveniment
  ROMÂNIA EDUCATĂ: UBB Cluj-Napoca este singura universitate din România în prestigiosul clasament Shanghai. Ungaria are 4, Polonia 11!
 • Acum 7 hours Straineze
  URMEAZĂ ZILE GRELE PENTRU UDMR: Presa maghiară susține că guvernul Viktor Orban nu va mai lansa noi investiții în Transilvania în următorii doi ani
 • Acum 12 hours Politica
  ”Pure invenții”, sau lui Vasile Dîncu ”i se arată pisica remanierii”?
 • Acum 24 hours Vocea ta
  Azi s-au demontat, pentru totdeauna, poveștile lui Emil ”OSĂ” Boc despre Oraș: ”Nimeni nu este uitat, nimeni nu este lăsat în urmă. Orașul pentru oameni, nu pentru profit. Eco, nu ego”
 • Acum 1 day In vizor
  Cum a fost la festivalul romilor din Cluj, unde nu participă nici o autoritate publică: ”Lasă că vine Boc cu nevasta-n spinare, ca la Untold”
 • Acum 1 day Vocea ta
  INVITAȚIE LA KHETANE PE TEMA JUSTIȚIEI SOCIALE: ”Vă invităm la un exercițiu de reflecție și solidaritate, pornind de la cazul clujenilor care locuiesc în cartierul Pata Rât al Clujului”
 • Acum 1 day In vizor
  CLUJENII SE PLÂNG DE BETOANE, numai Emil Boc vede cu oglinda strâmbă a ”bunelor practici” și cum crește spațiul verde mai ceva ca promisiunile în campania electorală.
 • Acum 2 days In vizor
  ”Pornohaci” invitat la Zilele Comunei Jucu. Pe bani publici. De ce?
 • Acum 2 days In vizor
  Pro TEMBEL l-a omorât pe Florin Salam. Acesta susține că zvonurile sunt o exagerare. Fără să își ceară scuze, prompteriștii au șters știrea de pe site
 • Acum 2 days Jos palaria
  JOS PĂLĂRIA! Vernisaj Darius Ludwig la Khetane!
 • Acum 2 days FOTOGRAFILA
  BAȘI, ARTIFICII ÎN NOAPTE, BETOANE ȘI CLAXOANE: Bine că amicul Videanu livrează, că Emil Boc dalează. Dacă și ce e pe malul Someșului în Grigorescu e parc, atunci să ne fie nouă rușine! Că nu protestăm
 • Acum 3 days Din oras
  Garibaldi, podul care ”OSĂ” fie modernizat încă din 2014. Ecoul lui Boc, Dan Tarcea, a mai zis și el niște cuvinte despre cum ”OSĂ” fie mai frumos, mai trainic și mai arătos
 • Acum 3 days Din oras
  ZILELE CULTURII MAGHIARE DIN CLUJ-NAPOCA: Ministrul Culturii din Ungaria și nunțiul apostolic în România, la sfințirea Bisericii ”Sf. Mihail” după restaurare
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE