Uncategorized

Anchetele jurnalistice la adresa medicilor, “scandal mizerabil” in viziunea Colegiului Medicilor

Scris de 885

Prof. dr. Aurel Bizo, presedintele Colegiului Medicilor Cluj, a convocat in 23 aprilie 2013 o sedinta extraordinara. Motivul: “presa incearca sa ne tarasca intr-un scandal mizerabil”. Acesta este raspunsul unui presedinte al Colegiului Medicilor, la o ancheta de presa publicata de Ziar de Cluj.

In fapt, Ziar de Cluj a prezentat, pe larg, cazul medicului Ionel Mircu, cel care i-a transmis pacientului sau un mesaj jignitor. Imediat, cazul a fost preluat de televiziunile si ziarele nationale. Reactia presedintelui Colegiului Medicilor Cluj, prof. dr. Aurel Bizo, este expusa in Procesul Verbal al sedintei, publicat pe site-ul Colegiului Medicilor Cluj.

“Este vorba despre tevatura din presa, pe care o regret profund, privind incidentul nefericit cu dl dr. Ionel Nerva Traian Mircu, medic primar medicina de familie, incident care ne-a pus intr-o lumina negativa la nivel national, presa incercand sa ne tarasca intr-un scandal mizerabil”, remarca dr. Bizo.

Ne permitem sa ii raspundem dr. Aurel Bizo: nu presa incearca sa va “tarasca intr-un scandal mediatic”. O face fapta medicului Ionel Mircu, care vorbeste de la sine. Sa transmiti un mesaj jignitor, ca si medic, pacientului bolnav de cancer este “mizerabil”.

Mai mult, acest “scandal mizerabil” cum il numeste presedintele Colegiului Medicilor Cluj a dus la zero masuri luate fata de medicul clujean. A primit un vot de blam din partea Comisiei de Disciplina.

 

 

 

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 7 hours Vocea ta
  Dragoș Damian taie avântul politicienilor: ”Muncitorilor din fabrici, șantiere și agricultură le datorăm revizuirea în sus a perspectivei de țară”
 • Acum 9 hours Din oras
  Celebra păruială din PSD CLUJ se termină în instanță
 • Acum 11 hours Eveniment
  Un bebeluș, descoperit spânzurat într-un apartament închiriat din Alba Iulia, împreună cu tatăl în grija căruia fusese lăsat. Proprietarul apartamentului care era din Turda nu le-a dat acordul polițiștilor să spargă ușa, aceștia fiind nevoiți să-l aștepte să se deplaseze în Alba Iulia
 • Acum 13 hours Sport
  HULIGANISM: ”PUMNI ȘI CAPETE ÎN GURĂ SUB TRICOLOR” între români la meciul cu Andorra
 • Acum 13 hours Eveniment
  SINDROMUL ”DALĂ A LA CLUJ” LOVEȘTE ȘI TURDA: Turdenii, speriați că li se betonează tot centrul și rămân fără spații verzi
 • Acum 1 day Sport
  Ambele echipe de baschet, din Cluj și Oradea, pedepsite după scandalul din ”Oradea Arena”
 • Acum 1 day Politica
  Ciolacu, după anunțul Fitch privind îmbunătățirea perspectivei de ţară a României: ”Aceasta este diferenţa dintre actuala coaliţie şi dezastrul făcut de nişte gnomi guralivi de dreapta”
 • Acum 1 day Analiza
  BASMELE DESPRE METROU CONTINUĂ. Primarul Emil Boc susține că studiile tehnice pentru aceste proiecte conțin toate soluțiile, inclusiv un plan de managemet al traficului. MATEMATICA, IDIOATA DE EA, ÎL CONTRAZICE. Dar ce contează?
 • Acum 2 days Eveniment
  Pompierii clujeni au intervenit anul trecut la peste 900 de incendii de vegetație. Apel (degeaba) către cetățeni să nu mai dea foc la miriști
 • Acum 2 days Vocea ta
  Cine-i ”idiotul”?
 • Acum 2 days Politica
  Dosarul privind certificatul de revoluționar al liderului PSD Marcel Ciolacu a fost clasat: „Fapta nu este prevăzută de legea penală”
 • Acum 2 days Justitie
  TREABA SE CAM ÎMPUTE PENTRU EUGEN CECAN: DNA Central a cerut documente privind o lucrare de extindere drum efectuată de DRDP Cluj
 • Acum 2 days Rautacisme
  Eh, Marcel Bonţidean, zis şi “Nicolaie”… a semnat cu Securitatea, dar măcar n-a turnat
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE