Uncategorized

Anchetele jurnalistice la adresa medicilor, “scandal mizerabil” in viziunea Colegiului Medicilor

Prof. dr. Aurel Bizo, presedintele Colegiului Medicilor Cluj, a convocat in 23 aprilie 2013 o sedinta extraordinara. Motivul: “presa incearca sa ne tarasca intr-un scandal mizerabil”. Acesta este raspunsul unui presedinte al Colegiului Medicilor, la o ancheta de presa publicata de Ziar de Cluj.

In fapt, Ziar de Cluj a prezentat, pe larg, cazul medicului Ionel Mircu, cel care i-a transmis pacientului sau un mesaj jignitor. Imediat, cazul a fost preluat de televiziunile si ziarele nationale. Reactia presedintelui Colegiului Medicilor Cluj, prof. dr. Aurel Bizo, este expusa in Procesul Verbal al sedintei, publicat pe site-ul Colegiului Medicilor Cluj.

“Este vorba despre tevatura din presa, pe care o regret profund, privind incidentul nefericit cu dl dr. Ionel Nerva Traian Mircu, medic primar medicina de familie, incident care ne-a pus intr-o lumina negativa la nivel national, presa incercand sa ne tarasca intr-un scandal mizerabil”, remarca dr. Bizo.

Ne permitem sa ii raspundem dr. Aurel Bizo: nu presa incearca sa va “tarasca intr-un scandal mediatic”. O face fapta medicului Ionel Mircu, care vorbeste de la sine. Sa transmiti un mesaj jignitor, ca si medic, pacientului bolnav de cancer este „mizerabil”.

Mai mult, acest “scandal mizerabil” cum il numeste presedintele Colegiului Medicilor Cluj a dus la zero masuri luate fata de medicul clujean. A primit un vot de blam din partea Comisiei de Disciplina.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *