In vizor

Anchetă IPJ Cluj la spitalul din Turda unde o persoană diagnosticată pozitiv cu COVID-19 a decedat

IPJ Cluj a demarat o anchetă la Spitalul Municipal Turda după ce o femeie a fost diagnosticată cu coronavirus, decedând ulterior. Femeia se afla în izolare după ce a intrat în contact cu unul dintre fiii săi întorși din străinătate. Poliția a deschis o anchetă deoarece femeia a fost transportată de către fiul ei la spital, care și acesta se afla în izolare. 

”La Turda e anchetă a IPJ care va stabili condițiile evenimentului și dacă se impun măsurile aferente. Personalul medical care a interactionat cu decedata pozitivă urmează să fie testat. Contactii direcți ai persoanei pozitive se testează doar daca devin și simptomatici, conform algoritmului de testare aprobat de MS. Intre timp rămân în izolare timp de 14 zile”, a declarat prefectul Mircea Abrudean. 

Femeia de 66 de ani a intrat în contact cu un caz confirmat și s-a îmbolnăvit. Debutul simptomatologiei a avut loc în 05.04. Starea generală a femeii internată la Spitalul Municipal Turda s-a agravat și a intrat în comă. Femeia a fost testată și confirmată pozitiv cu COVID-19 în 05.04, decesul survenind în aceeași zi. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *