In vizor

ANAF ZICE CĂ LASĂ HĂITUIREA BABELOR ÎN SEAMA POLIŢIŞTILOR LOCALI. Șeful ANAF: Nu mai vreau ca cineva să reclame că ANAF s-a dus și a făcut o tanti care vindea pătrunjel să plângă și, în schimb, să închidă ochii când este adus tirul încărcat cu marfă

Scris de 673

Nu mai vreau ca cineva să reclame că ANAF s-a dus și a făcut o tanti care vindea pătrunjel la colțul străzii să plângă și să facă un infarct, a declarat șeful Fiscului, Lucian Heiuș.

De asemenea, a precizat că nu mai vrea ca ANAF să închidă ochii când este adus „tirul încărcat cu marfă adusă de nu știu de unde sau nu se duce în piața de flori când se descarcă tirurile întregi, dar te duci dimineața sau la prânz la cineva care vinde trei lalele, dar ai uitat să-l prinzi pe ăla care a adus 3 tiruri de lalele”.

La numărul de telefon (0723.568.179) pentru sesizarea abuzurilor ANAF au fost peste 100 de apeluri.

„Consiliera mea cu șeful de cabinet gestionează acest număr. Au primit telefoane și pe la 1-2 noaptea. Sunt peste 100 de telefoane. Eu am gândit acest telefon să fie sesizat atunci când se produce un abuz, un comportament neconform al inspectorului fiscal”, a spus el.

Heiuș a precizat că oamenii sunat să reclame tot felul de lucruri, de nemulțumiri, inclusiv că se judecă cu ANAF pe un raport de inspecție fiscală de 5 ani.

„Au sunat unii să ne mulțumească:

– Domnule, am sunat să văd dacă chiar răspunde cineva, dacă nu cumva este o glumă.

– La 1 noaptea?

– Da, la 1 noaptea am vrut să văd dacă răspunde”, a povestit șeful ANAF.

„La orice oră din zi și din noapte la acel număr de telefon se răspunde. Înregistrăm toate petițiile lor, le luăm în lucru, le răspundem, le trimitem. Sunt unele la care răspundem pe loc pentru că sunt de asemenea natură. Sunt altele la care răspundem a doua zi și sunt unele care efectiv sutn transmise spre direcțiile de specialitate și li se dă răspunsul care trebuie. Recomand să fie folosit pentru motivul pentru care a fost gândit”, a mai spus Lucian Heiuș.ULTIMA ORĂ

 • Acum 1 hour Justitie
  Cică abia se descurcă cu banii, dar a preluat afacerea de milioane de la fostul consilier judeţean Traian Florinel Cuc, judecat pentru evaziune
 • Acum 2 hours Sanatate
  Clujul, din nou, în topul COVID
 • Acum 2 hours Sanatate
  Numărul cazurilor COVID crește alarmant. Anunțul ministrului Sănătății: “Numărul de decese, din fericire, rămâne mic” (…) “Estimăm o creștere a infectărilor”
 • Acum 3 hours Politica
  Noroc cu Daniel Buda că mâncăm porcul “ieftin şi bun”: “Fără subvenții, un kg de carne de porc ar costa 60 de euro”. Şi cât ar fi costat dacă clasa politică nu ar fi distrus întreaga Agricultură, din România?
 • Acum 3 hours Cooltura
  Cea mai recentă premieră a Naționalului clujean: teatru pe tonalități de alarmă antiaeriană cântată la saxofon
 • Acum 5 hours Editorial
  În maximum 30 de zile Rareş Bogdan nu va accepta ceva. Orice, numai să fie într-o zi de marţi. Ca să „scârţi-scarţi”!
 • Acum 6 hours Din oras
  IPOCRIZIILE LUI EMIL BOC: Una fumăm în spaţiul public, alta în scris, oficial. Nu a reuşit să ia Băile Someşeni? Băile Someşeni pot să piară!
 • Acum 8 hours Sport
  U Cluj a fost ciuca bătăilor în stagiul de pregătire din Austria
 • Acum 19 hours General
  Gazeta de Cluj a câștigat procesul intentat de un contabil cercetat pentru evaziune
 • Acum 1 day In vizor
  UN ADEVĂRAT SUCCES AL LUCRĂRILOR DE REȚELE DE ALIMENTARE CU APĂ din Cluj: În 12 localități, oamenii primesc apă cu ”porția”
 • Acum 1 day Rautacisme
  După cum era de așteptat, Parcul de Est ”VA FI”, ”VA AVEA” (cândva, cumva), dar, deocamdată, ARE NEVOIE DE 96 de milioane de euro pentru a fi creat. Încă o poveste peste care bate vântul viitorului
 • Acum 1 day Sport
  ÎN RITMUL ACESTA, NE AȘTEAPTĂ PLAY-OFF-OFF-UL: Universitatea Cluj, la a treia înfrângere în stagiul din Austria. Clujenii n-au marcat niciun gol
 • Acum 2 days In vizor
  Clădirea Filialei BCR Cluj-Napoca este scoasă la vânzare din 2019. Acum Emil Boc zice că o cumpără din motiv de metrou
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE