Eveniment

ANAF scoate la licitaţie un ”palat“ cu turnuleţe din Turda

ANAF va scoate la licitaţie în data de 16 iunie o clădire locuită în Turda, Cluj. Preţul este unul pe măsură, deşi imobilul se află la o distanţă apreciabilă de Cluj, oraşul cu cea mai scumpă piaţă imobiliară din România.

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) va coate la licitaţie în data de 16 iunie, de la ora 10.00 un „palat” cu turnuleţe, având ca preţ de pornire 2.356.900 de lei fără TVA, informează Turdanews.ro. Astfel, cumpărătorul ar trebui să scoată din buzunar circa 500.000 de euro, preţ apropiat de cel al caselor din Cluj-Napoca, oraş situat la aproximativ 30 de kilometri de Turda.

„În temeiul prevederilor art. 250 alin. (2) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de procedură fiscală, cu  modificările şi completările ulterioare, vă facem cunoscut că în ziua de 16, luna IUNIE, anul 2022, ora 10, în localitatea Turda, str. Pta Romana, nr. .15B., se vor vinde la licitaţie, următoarele bunuri imobile, proprietate a debitorului/terţei persoane Gabor Ianos şi Gabor Susana, prima licitaţie/licitaţia a I-a:

a) clădire/părţi de clădire/ansamblu de clădiri în suprafaţă de 379,14mp. compusă din S+P+E având structura construită din fundaţie de beton armat, zidărie din cărămidă, acoperiş tip sarpanta lemn şi învelitoare tablă finisaje exterioare-tencuieli simple,interioare de nivel superior-pardoseli din gresie modernă,  marmură, faianţă ,lavabil, tâmplărie din lemn şi sticlă, uşi acces lemn masiv şi teren aferent în suprafaţă de 385 mp., situate în localitatea Turda, str. Bicazului nr. 18, preţ de evaluare/de pornire al licitaţiei 2.356.900 lei (exclusiv TVA) (…)”, se precizează în anunţ.