EditorialStraineze

Americanii au ajuns la Kiev înaintea ruşilor, care nu au să mai ajungă niciodată

La un an de la invazia în Ucraina, Vladimir Putin s-a adresat camerelor reunite ale Adunării Federale printr-un discurs halucinant în care a susținut că țările occidentale sunt cele care „au început conflictul”, Rusia fiind nevoită „să folosească forţa pentru a-l opri”. El a susținut că nivelul de pregătire a forţelor nucleare este de 91%, cerând ca toate celelalte forțe ale armatei să ajungă la acest nivel de pregătire. „Avem echipamente mai bune ca în Vest, trebuie să le producem la scară largă”, a clamat președintele Rusiei.

În timp ce Putler bătea câmpii la Moskova pentru idioţii săi utili, Joe Biden, după o vizită la Kiev, se pregătea de discursul său la Varşovia.

În timp ce Putler delira despre cum decadentul Occident (acela în care se duc toţi oligarhii să-şi petreacă concediile, să-şi cumpere proprietăţi şi să epateze cu neam-prostia lor – oare de ce, dacă e câh?) a pornit acum un an un război de agresiune împotriva Rusiei şi cum el şi-a dorit pacea dar că Occidentul a avut alte planuri, acuzând cancelariile occidentale că vor transformarea conflictului din Ucraina în unul global (el care grohăie în colţ cu mâna pe butonul nuclear încă din vara anului trecut, când a realizat că are doar rachetuţa mare, dar nu şi vlaga să o folosească), Joe Biden se pregătea de discursul său.

Discursul lui Putler despre cum Occidentul a furat aurul Rusiei (mama lui de #neam_făcut_la_beţie care ne-a furat Tezaurul!), a fost pentru urechile idioţilor săi utili din Orcia şi din lumea largă a conspiraţioniştilor. Discursul lui Biden este pentru restul lumii. Aceea normală. Cea care s-a opus tot timpul şantajului benzinarilor ruşi. Care s-a opus agresiunii şi pretenţiilor de supra-oameni a Germaniei – şi în primul măcel mondial, şi în cel de-al doilea.

În timp ce Putler vitupera ca Hitler din bunker, înainte de a-şi trage un glonte în cap, despre cum Occidentul vrea un Dumnezeu neutru şi vrea să distrugă valorile familiei tradiţionale de izbă, plodul lui Pişov, purtătorul său de necuvânt, se joacă de-a „fetiţa” la Londra (bravo lui, dar ce ironie a sorţii!).

Discursul lui Putler, aceleaşi beşini obosite: „Occidentul decadent ne-a atacat, noi vrem pacea în lume…, mvaaai, nu ne-au lasat sa praduim Ucraina in 3 zile”…

Practic a zis nimic. Pentru că știe că nu mai are ce cărți să joace. Nimic altceva în afară de “all in” cum se zice la poker. Ori chestia asta nu va reuși niciodată. Autoconservarea este codul genetic al fiinţelor vii. Poate că zombii lui au codul genetic dereglat, dar de murit, altfel decât în vorbe cu steagul fâlfâind în spate, cât or fi ei de zombi, nu vor vrea extincţie. Şi cum riscul dispariției speciei umane este atât de mare în acest scenariu, toți actorii mari (cu arsenal nuclear) vor folosi toată puterea convențională de foc de care dispun pentru a împiedica nebunul să facă o nefăcută.

Aşa că grohăitul din colţ al lui Putler şi al propagandiştilor săi se va întoarce împotriva lui.

A zis-o, pentru cine are urechi să-l audă: Vestul „a susţinut lovitura de stat din 2014, un atac sângeros şi neconstituțional”. „Maidanul” a fost răscrucea prin care Ucraina a ales calea democraţiei.

Atunci a început acest război. Căci regimul orc, în forma sa de organizare, nu va accepta niciodată democrația într-un stat slav (Belarus sau Ucraina) lipit de graniţele sale, fiindcă asta ar însemna trezirea mujicilor din întunericul unei dictaturi de peste 500 de ani, dictatură care şi-a schimbat doar denumirile în acord cu vremurile.

Garanţii de securitate, teritorii stabilite prin tratate internaţionale? Vrăjeli!

Orcia trebuie dezrobită!

Despre asta trebuie să fie discursul lui Joe Biden. Să zică precum Ronald Reagan (parafrazez): „Marşul către libertate şi democraţie va lăsa putlerismul în cenuşa istoriei”, “Rusia lui Putin este Imperiul Răului”.

Şantajul acestor terorişti care au o benzinărie, nu o Patrie, trebuie să înceteze.